Shakira'dan Pique açıklaması: ''Kendimi Pique'ye adamıştım''

22.09.2023 - 14:44 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 14:51

Eski futbolcu Gerard Pique'nin ihaneti sonrası uzun yıllar sonra biten ilişki sonrasında ünlü şarkıcı Shakira, ihanete yönelik açıklamalarda bulundu.

Shakira'dan Pique açıklaması: ''Kendimi Pique'ye adamıştım''

AJANSSPOR HABER

Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Uzun süre sessiz kalan Shakira, biten ilişki sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte Shakira'nın açıklamaları...

11 yıl sonra ayrıldılar

Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı geçtiğimiz yıl sona ermişti. İkili 11 yıllık uzun süren bir ilişki içindelerdi.

Shakira, çocuklarıyla ABD'ye gitti

İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona'dan ayrılarak iki çocuğuyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

Shakira, Billboard'da yayınlanan röportajında Pique ile ilişkilerinin sona ermesiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Pique'den ayrılma gibi bir düşünce içinde olmadığını söyleyen Shakira, ''Benim önceliğim evim ve ailemdi. 'Ölüm bizi ayırana kadar' sözüne inanıyordum. Bu hayale inandım ve kendim için, çocuklarım için bu hayali kurdum.'' dedi.

''İstediğim şey buydu ama olmadı''

Anne ve babasının 50 yıllık aşkını örnek veren Shakira, ''Onlar birbirlerini ilk günkü gibi, eşsiz bir aşkla seviyorlar. Bu yüzden bunun mümkün olduğunu biliyorum. Ve bu her zaman bana örnek oldu. Kendim ve çocuklarım için istediğim şey buydu ama olmadı'' dedi.

''Müzik yapmak için bir yere gidemezdim''

İspanya'da yaşarken müzik kariyerini ikinci plana atmak zorunda kaldığını da itiraf eden ünlü isim, ''Mesele şu ki, kendimi ona adamıştım. Aileme ve ona. Barselona'dayken profesyonel kariyerime devam etmek benim için çok zordu. Çocuklarımı bırakıp evimin dışında müzik yapmak için bir yere gidemezdim. Ritmi korumak zordu.'' dedi.

''Kendileri olabilecekleri güvenli bir sığınak''

İki çocuğunun da spot ışıklarından uzakta büyüdüğünü söyleyerek, "Medya durumu Barselona'da onlar için zordu. Her gün kapımızın önünde paparazziler vardı. Burada onlar normalliğin tadını çıkaran normal çocuklar, ki okulun olması gereken de bu: kendileri olabilecekleri güvenli bir sığınak" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler