Shota Arveladze'den Pelkas Açıklaması: "Bizim İçin İyi Transfer Olacak"

15.08.2022 - 13:13 | Son Güncellenme: 15.08.2022 - 13:24

Transfer haberleri... İngiltere Championship takımlarından Hull City Teknik Direktörü Shota Arveladze'den Pelkas açıklaması geldi. İşte detaylar...

Shota Arveladze'den Pelkas Açıklaması: "Bizim İçin İyi Transfer Olacak"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Hull City'yi çalıştıran Shota Arveladze, Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Dimitris Pelkas ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Pelkas'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim"

Norwich City'yi sahalarında 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuşan Arveladze, "Sadece, Pelkas'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Fenerbahçe'de kalitesini gösterdi. Bildiğiniz gibi ayrıca o bir Milli takım oyuncusu.

"Bu transfer bizim için çok iyi olacak"

Transferin ne kadar çabuk bitip bitmeyeceğini bilmiyorum ancak, yaratıcılığı ve top dağıtma yeteneğiyle bize hücumda çok yardımcı olacak. Rahatça çalım atabilen bir oyuncu. Bu transfer bizim için çok iyi olacak" dedi. 

Anlaşmaya varıldı

Bilindiği üzere, Hull City ile Fenerbahçe oyuncunun transferi için anlaşmaya varmıştı. Anlaşmaya göre sarı-lacivertli takım bu transferden 3.5 milyon Euro kazanacak.

Geçen sezonki performansı

Güncel piyasa değeri 4,5 milyon Euro olan Yunan yıldız, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 33 maçta forma giydi ve 5 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Aslan, Nelsson'un yerine gelecek ismi buldu! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Öte yandan İngiliz kulübü, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan'ı da kadrosuna katmıştı.

İlgini Çekebilir
Bartra transferinin perde arkası: Seni almadan dönmeyiz!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler