SICAK GELİŞME! Mustafa Cengiz'den taraftara UEFA müjdesi! Tüm detaylar...

17.05.2018 - 16:24 | Son Güncellenme: 17.05.2018 - 16:24

SICAK GELİŞME! Mustafa Cengiz'den taraftara UEFA müjdesi! Tüm detaylar...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile yapılan görüşmenin ardından A Spor'a açıklamalarda bulundu. Cengiz, taraftara müjdeyi verdi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

Görüşme 2-3 saat arasında sürdü. UEFA’nın üst düzey yetkilileriyle görüştük. Negotiation yaptık. Ben şu kadar söyleyebilirim. Galatasaray’ın Avrupa kupalarına katılması için önünde hiçbir engel yok. Diğer detayları da masaya yatıracağız. Yaklaşık 1 hafta içinde onu da sonuçlandıracağız. Detaylar var anlaşmamızda. Anlaşılmaz detaylar değil. Her şeyde hemen hemen mutabık kaldık. Avrupa kupalarına katılmamız gerekiyor. Bazı cezalar var. Bunlar Galatasaray’ın kaldırabileceği, üstesinden gelebileceği, disipline olacağı cezalar. Bizim için önemli olan Avrupa kupalarına katılmak. 4 yıllık ‘settlement agreement’ı inşallah imzalayacağız.

Mustafa Cengiz'den seçim mesajı

Seçimi hiç düşünemiyorum. Ekip olarak buradayız. Ana çabamız Galatasaray’ın salaha, iyiliğe kavuşması, Avrupa kupalarına katılması ve orada da şampiyonluklar görmesi. Ligimizde de şampiyonluklar görmesi. Seçim bizim için üçüncü, dördüncü planda. 26 Mayıs’ta Galatasaray’ın kendine yakışan, doğru bir teveccühü 4 adaydan birine göstereceğine inanıyorum.

"Galatasaray doğru yolda"

Taraftarımız bilsin ki Galatasaray doğru yolda, emin ellerde ve inşallah Avrupa şampiyonluklarına da ulaşacağız. Tüm takıma, hocama, futbolculara ve taraftara çok teşekkür ediyorum. İnşallah biz hak ettiğimiz, doğru, adil bir şampiyonluğa ulaşacağız.

Mustafa Cengiz'den 17 Mayıs mesajı

17 Mayıs’ta emeği geçen tüm geçmiş başkanlarımızı, futbolcularımızı, emeği geçenleri, sevgili Fatih hocamı kutluyorum. Nice 17 Mayıs’lar yaşamayı diliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler