(Yazılı Özet) Real Madrid-Partizan KK Maç Sonucu: 91-75

22.12.2023 - 00:27 | Son Güncellenme: 22.12.2023 - 01:02

EuroLeague'de Real Madrid evinde konuk ettiği Partizan KK'yi 91-75 ile geçti. Maç içinde akıllara sık sık iki takımın geçen sezon play-off'taki eşleşmele geldi.

(Yazılı Özet) Real Madrid-Partizan KK Maç Sonucu: 91-75

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 16. haftasında Real Madrid, Partizan KK'yi WiZink Center'da konuk etti. Ev sahibi ekip başştan sona üstün götürdüğü maçtan 91-75'lik galibiyetle ayrıldı.

Real Madrid'e tek çelme Fenerbahçe'den

Bu sonuçla Real Madrid bu sezon EuroLeague'de 15. galibiyetini almayı başardı. İspanyol devi bu sezon tek galibiyetini İstanbul'da temsilcimiz Fenerbahçe karşısında 100-99 ile almıştı. Partizan KK ise 7. kez mağlup oldu.

Yumruklar havada uçuşmuştu

Geçtiğimiz sezon iki ekibin karşılaştığı EuroLeague play-off serisi büyük bir kavgaya sahne olmuştu. İspanya'da oynanan ikinci maçta Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Sırp ekibi maçı önde götürürken bitime 2 dakikadan daha az süre varken Real Madrid kaptanı Sergio Llull'ün Kevin Punter'a müdahalesi ile ortalık karışmıştı.

Dev cezalar geldi Real zirveye uzandı

İki takımdan oyuncular birbirlerine girerken, bir sürü isme büyük cezalar çıktı. Partizan'ın o noktaya kadar 2-0 önde götürdüğü seriden 3-2 ile Real Madrid kazanarak çıkmış ve sezonun devamında EuroLeague şampiyonluğuna uzanmıştı.

Real Madrid'li oyuncudan manidar şapka

Real Madrid'te geçen sezon kavga esnasında Partizan'lı Dante Exum'a yaptığı müdahale ile büyük tepki toplayan Guerschon Yabusele sakatlığı nedeniyle tribünde oturduğu maçta taktığı "Benim sorunum değil" yazılı sağka ile dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler