Silah olayı milli takımı bıraktırdı!

27.03.2015 - 11:41 | Son Güncellenme: 27.03.2015 - 11:41

Fatih Terim tarafından Hollanda ve Lüksemburg maçlarının aday kadrosuna çağrılan Ömer Toprak’ın milli takımı bırakabileceği iddia edildi.

AJANSSPOR- Gökhan Töre ile yaşanan silah olayından sonra Hakan Çalhanoğlu ile birlikte milli takıma gitmeme kararı alan Ömer Toprak için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Kicker dergisinde yer alan habere göre Ömer Toprak halen Gökhan Töre ile yaşanan olaydan rahatsız ve onunla beraber milli takımda forma giymek istemiyor. Ömer’in, eğer olay tam olarak çözüme kavuşmazsa milli takımı bırakabileceği bile konuşuluyor.

Geçtiğimiz haftalarda Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, Leverkusen-Atletico Madrid maçını izlemek üzere Almanya’ya gitmişti. Ömer ise maçtan sonra yaptığı açıklamada milli takım konusunu konuşmak istemediğini dile getirmişti. Fakat Fatih Terim’in onu tekrar milli takıma alması ikilinin arasındaki buzların eridiğine dair bir işaret olarak algılanmıştı. Görünen o ki Ömer, halen milli takımda oynamaya sıcak bakmıyor. 

Ömer de resmen açıkladı!
Ntvspor'a kısa bir açıklama yapan Ömer, Hollanda maçı için milli takıma gelmeyeceğini bildirdi.

"Onun 0 arkasındayız"
Leverkusen Genel Menajeri Jonas Boldt ise Express gazetesine  verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: "Ömer bize, bu şartlarda milli takım forması giymek istemediğini iletti. Fatih Terim ile Ömer arasında da bir görüşme yaşanmadı. Biz Ömer'in kararının 0 arkasındayız."

Senin için hazırladığımız haberler