Silahlı saldırıda ölen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri

27.01.2022 - 10:05 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 10:11

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. İşte Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri...

Silahlı saldırıda ölen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözleri

İstanbul Yeşilköy'de saat 00.30 sularında bir balıçkı restoranda oturduğu sırada uğradığı silahlı saldırıda vücuduna isapet eden 4 kurşunla yaralanan Mahmutyazıcıoğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Ece Erken'in iş arkadaşı anlattı

Şafak Mahmutyazıcoğlu'nun eşi Ece Erken'le uzun yıllar program sunan Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programında Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü hakkında konuştu.

Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Bircan Bali "Kıymetli abim, vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Habere Git

Son sözleri "Lütfen beni kurtarın" oldu

Bircan Bali, Mahmutyazıcıoğlu'nun ölmeden önceki sözlerininin "Lütfen beni kurtarın" olduğunu ifade etti.

Saldırganlar kaçtı

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için emniyet birimleri harekete geçti. Bölgedeki güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye alan emniyet birimleri, konuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Alaattin Çakıcı'nın da avukatıydı

Avukat olan Mahmutyazıcıoğlu, Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla biliniyordu. Çakıcı tahliye olduktan sonra sosyal medyadan paylaşım yapan Mahmutyazıcıoğlu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Meslek hayatımdaki ilk müvekkilim, amcam Alaattin Çakıcı, cezaevinden çıktıktan sonra covid nedeniyle geciken ziyaretimi teknesinde yaptım. Bundan sonra sağlık ve huzur senden eksik olmasın."

Senin için hazırladığımız haberler