Şilan Makal kimdir?

15.05.2020 - 22:37 | Son Güncellenme: 15.05.2020 - 22:41

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de uzun süre futbol oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer olan Şener Özbayraklı dünya evine girdi. Fatih Terim ise yeni çiftin şahidi oldu. Peki Şener Özbayraklı kiminle evlendi ve yaşı kaç? Şilan Makal kimdir, kaç yaşında ve mesleği nedir? Nereli ve sosyal medya hesapları var mı? Şener Özbayraklı, Şilan Makal ile mi evlendi? İşte tüm detaylar....

Şilan Makal kimdir?

Fenerbahçe'de uzun süre futbol oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer olan Şener Özbayraklı dünya evine girdi. Fatih Terim ise yeni çiftin şahidi oldu. Peki Şener Özbayraklı kiminle evlendi ve yaşı kaç? Şilan Makal kimdir, kaç yaşında ve mesleği nedir? Nereli ve sosyal medya hesapları var mı? Şener Özbayraklı, Şilan Makal ile mi evlendi? İşte tüm detaylar....

Şilan Makal kimdir?

Şilan Makal, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde tamamladı.

Şilan Makal 2015 yılında sunuculuğunu Öykü Serter'in, jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş,İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyurdu. Oyuncu olmak isteyen Şilan Makal Tuğçe Yıldırım'dan Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi aldı.

 

 

Merve Boluğur’un yakın arkadaşı olan Şilan Makal, Murat Dalkılıç’ın, ‘Aşınayız’ isimli parçasının klibinde rol aldı.
Show Tv'de yayınlanan; başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi'nin paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler