Simone Inzaghi açıkladı! Vedat Muriç...

20.11.2020 - 17:15 | Son Güncellenme: 20.11.2020 - 17:15

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio teknik direktörü Simone Inzaghi'den Crotone maçı öncesi Vedat Muriç ve Luiz Felipe açıklaması geldi. 44 yaşındaki teknik adam Felipe'nin koronavirüse yakalandığını belirtti. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio teknik direktörü Simone Inzaghi, Luiz Felipe'nin koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. 44 yaşındaki teknik adam, Kosovalı forvet Vedat Muriç hakkında da konuştu.

Inzaghi'den Muriç açıklaması...

Crotone maçı öncesi basının sorularını yanıtlayan Inzaghi, "Immobile grupla sadece iki kez antrenman yapmasına rağmen onu iyi durumda gördüm. Bugün sadece Vedat Muriç'i gördüm ve yarın Crotone maçı dizilişi hakkında kararımı vereceğim" dedi.

"Para cezası alacak"

Luis Alberto'nun para cezası alacağını belirten Inzaghi, "Kişisel açıdan zor bir hafta oldu. İyi çalışıyor ve onun adına seviniyorum. Aptalca bir şey yaptığını biliyor ve kulüp haklı olarak para cezası verecek" şeklinde konuştu.

"Felipe de koronavirüse yakalandı"

Luiz Felipe'nin de koronavirüse yakalandığını açıklayan Inzaghi, "Felipe de koronavirüse yakalandı. Milinkovic ve Senad Lulic'in ise beş güne ihtiyacı var. Crotone rakiplerini rahatsız eden bir takım. Çok iyi oynuyorlar Biz geçen Çarşamba'dan beri iyi çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler