Sinan Engin canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'ta flaş ayrılık!

22.12.2018 - 22:05 | Son Güncellenme: 23.12.2018 - 01:05

Sinan Engin canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'ta flaş ayrılık!

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Kasımpaşa'nın Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Beyaz TV'de konuşan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Beşiktaş'ta bir belirsizlik var. Bu durumu çözecek olan Fikret Orman'dır. Şenol Güneş ve bazı futbolcuların durumu ne olacak? Babel'in durumu ne olcak? Quaresma'nın durumu ne olacak? Gökhan Töre'nin durumu ne olacak? Gökhan Töre'yle devre arasında yollar ayrılacak"

'Güneş, Burak Yılmaz'ı istiyor'

"Şenol Güneş'in Mili takıma gideceğini düşünmüyorum. Beşiktaş, Babel ile de anlaşacak. Şenol Güneş istifa durumu varsa eder. Şu anda Şenol Hoca'nın istifa durumu söz konusu değil. Beşiktaş taraftarı, Burak Yılmaz'ı istemiyor fakat Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ı istiyor. Burak, sakatlanmazsa Beşiktaş'ta iş yapar. Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ı istediğini dile getirmeli. Bunun kamuoyu ile paylaşılması lazım"

'3-4 oyuncu ile...'

"Beşiktaş Ocak’ta Şenol Güneş’i yeniden transfer etmeli 3-4 oyuncu ile birlikte! Şenol Güneş'e bir düşmanlık var medyada genel anlamda"

"Şenol Güneş'in de hataları var. Bu hemen istifa edeceksin anlamına gelmez. Burak Yılmaz transferi sezon başında beri kangren olmuş durumda. Bu konuda açıklama yapılmalı. Burak, Beşiktaş'ı istiyor. Şenol Güneş bu konuda fikrini söylemeli. Bazen transfer yaptıramıyorsun. Fatih Terim de istediği oyuncuyu aldıramadı"

"Şenol Güneş, Beşiktaş'ta devam etmeli. Hoca, istifa etmemeli"

Senin için hazırladığımız haberler