Sinan Engin derbi öncesi şampiyonluk favorisini açıkladı!

24.02.2019 - 23:20 | Son Güncellenme: 25.02.2019 - 02:20

Sinan Engin derbi öncesi şampiyonluk favorisini açıkladı!

Ünlü yorumcu Sinan Engin,  Galatasaray'ın Akhisarspor'u 1-0 mağlup ettiği mücadeleyi ve yarın akşam oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Sinan Engin, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hakkında ne dedi? Sinan Engin'in derbide favorisi kim?  

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

Yarın akşam Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı yenmesi sürpriz değildir. Rizespor'un da deplasmanda Fenerbahçe'yi yenmesi sürpriz değildir. Çünkü; Fenerbahçe bu sezon Kadıköy'de çok Anadolu takımına maç kaybetti. Fenerbahçe büyük bir camia, Beşiktaş'ı yenmesi gayet normal. Yarın akşam çok zor bir derbi olacak. Bu maçı Fenerbahçe kaybederse işler zora girer... Beşiktaş yarın kaybederse şampiyonluğu kenara bırakır ve ikinciliği kovalar.

Futbol çok güzel bir oyun. Neden mi? Galatasaray-Akhisarspor maçında sahanın en iyisi Akhisar kalecisi Lukac'tı sahanın en kötüsü ise Galatasaray'ın santrforu Mitroglou'ydu. Lukac 90. dakikada hata yapıyor, Mitroglou golü atıyor ve 3 puanı Galatasaray alıyor. Maç sonu Mitroglou maç sonunda üçlü çektiriyor, işte futbol bundan dolayı çok güzel bir oyun! 

Süper Lig'de şampiyonluk favorim Galatasaray. Galatasaray takımı çok iyi bir takım. Galatasaray iç sahada Başakşehir'i yenerse lider olur. Bana sorsan; 'Kim şampiyon olsun?' Başakşehir'in olmasını isterim. Beşiktaş olamıyorsa, Başakşehir şampiyon olsun! 6 puan fark nedir?

Beşiktaş'ta hiçbir teknik direktörle görüşme olmadı. Şenol Güneş, Beşiktaş'ta sezon sonuna kadar devam edecek. Şenol Güneş ayrılırsa sezonu Guti tamamlayacak. Benim gönlüm ister ki Şenol Güneş, Beşiktaş'ta devam etsin.

Galatasaray-Akhisarspor maçında Mariano'nun atılması lazımdı. Derbide her iki takım da galibiyeti düşündüğü için gerginlik olabilir. Sezonun ilk yarısındaki maç gergin geçmişti.  

Senin için hazırladığımız haberler