Sinan Engin: 'Drogba bu haliyle Diagne'den daha iyi oynardı'

06.04.2019 - 23:06 | Son Güncellenme: 07.04.2019 - 02:06

Sinan Engin: 'Drogba bu haliyle Diagne'den daha iyi oynardı'

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını ve Galatasaray - Evkur Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi. 

Engin, Galatasaray'ın 3-0'lık skorla kazandığı E. Y Malatyaspor karşılaşmasındaki hakem kararları ve tartışmalı pozisyonlar hakkında da konuştu.

Beyaz TV'de açıklamalarda bulunan Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Evkur Yeni Malatyaspor nasıl bu kadar puan toplamış? Şaşırıyorum... E.Y. Malatyaspor, Akhisarspor'dan daha kötü futbol oynuyor. Bu oyunla 40 gün maç oynansa bile E. Y. Malatyaspor kazanamazdı. Galatasaray'ı tebrik etmek lazım. Maç daha farklı maç olabilirdi.

Diagne bizi kandırmış! Diagne'nin yetenekleri kilitlenmiş. Arkadaşımla konuştum; Diagne çok duygusalmış, bu süreçten de çok etkilenmiş... Diagne, Kasımpaşa'da Trezeguet'le oynadı. Trezeguet, Visca ile birlikte Süper Ligin en önemli kanat oyuncularından birisi...

Sinan Gümüş, Fenerbahçe ile görüşüyor diye oynatmamak yanlıştır. Sinan Gümüş oynasaydı, Diagne'den daha fazla gol atardı. Diagne sadece penaltıdan atıyor. Galatasaray'ın en büyük sorunu santrfor sorunu. Diagne, beni ve tüm spor kamuoyunu yanılttı! 

Drogba bu haliyle Diagne'den daha iyi oynardı. Diagne şu anda tüm eleştirileri hak ediyor. Bence hiç konuşmasın... Diagne'nin sosyal medyadaki paylaşımı yakışmamış bence bu paylaşımı silsin. Belhanda, Diagne'ye ayıp etti. Belhanda'nın egoist tavrını anlamadım.

 

Hakemin ağzını kapatmasına gerek yok. Gizli ne konuşabilirsin Fatih Terim ile. Hocam birazdan penaltı vereceğim. İdare edeceğim diye yorum yapar herkes.

Senin için hazırladığımız haberler