Sinan Engin isyan etti: 'Bence bu açıklamadan haberi yok'

01.04.2018 - 16:37 | Son Güncellenme: 01.04.2018 - 16:37

Sinan Engin isyan etti: 'Bence bu açıklamadan haberi yok'

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Galatasaray - Trabzonspor maçı hakkında konuştu. 

Beyaz TV'de futbol gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Engin, şampiyonluk yarışındaki zorlu virajı da değerlendirdi. 

İşte detaylar...

Galatasaray'ın iç sahada kolay kolay maç kaybetmeyeceğini savunan Sinan Engin, "Galatasaray taraftarıyla iç sahada  maç kaybetmez. TT Stadyumu'nda Galatasaray çok farklı oynuyor. Galibiyeti hak etti. Trabzonspor bu sezon en kötü futbolunu oynadı" dedi. 

Galatasaray - Trabzonspor maçında  skorborda yansıyan, 'Şampiyonların kupası müzesinde olur' sözüyle ilgili olarak ise Engin, "Hiç gereği yok. Bir tane kendini bilmez bunu yapmış olabilir. Yakışmadı. Bu söylem bence Trabzonspor için değil, Fenerbahçe için yapılmış olabilir" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor - Galatasaray maçında problemlerin olmadığını belirten Sinan Engin, "Galatasaray - Trabzonspor maçlarında herhangi bir problem olmaz. Galatasaray yönetiminin skorbordaki yazıdan haberi var. Galatasaray yönetimi çıksın açıklama yapsın. Galatasaray taraftarına bu hareket yakışmadı" diye konuştu. 

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarıyla ilgili olarak ise Sinan Engin, "Abdurrahim Albayrak'ın bence bu açıklamadan haberi yok. Albayrak açıklamasında bunu da kastediyor. Galatasaray yöneticisi bunu üstlenmiş. Abdurrahim Albayrak'ın zaten yönetimle işi yok. Galatasaray A.Ş'de futbol takımıyla ilgilenir" şeklinde konuştu. 

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler