Sinan Engin: "Okan önce bir ligde kalalım, bizim için lig önemli dedi"

05.05.2018 - 22:49 | Son Güncellenme: 05.05.2018 - 22:49

Sinan Engin: "Okan önce bir ligde kalalım, bizim için lig önemli dedi"

Spor yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

"Samet Aybaba'nın Başakşehir adına üzüldüğünü sandım"

"Samet Aybaba'nın Başakşehir adına üzüldüğünü sandım. O anki bakışı hali onu andırıdı. Şampiyon olacaksa Başakşehir olsun düşüncesi gibi. Uzatmalarda gelen golle adamları yaktık gibi. Üzüldü onların adına. Veya ne yapayım ben bu golü gibi düşünebilir."

 

"Fırat Aydınus tipindeki hakemler olduğu sürece..."

"Beşiktaş'ın şampiyonlu çok zor. Ben Fırat Aydınus hakkında geçen hafta konuştuğum için, bu Cüneyt Çakır ile beraber bunlar ya daha futbol yönetmemeli ya da doğru dürüst yönetmeli.

Yaşayan bütün Fenerbahçe'lilere soruyorum; Bugün Fırat Aydıuns 2-3 sarı kart göstermeliydi? Bu Fırat Aydınus tipinde hakemler olduğu sürece kimin şampiyon olacağını bilemiyoruz. Hakemler Fenerbahçe'nin canını yakıyor burada sürekli dedik. Ya Valbuena kendini yere atıyor hakemi kandırmaya yönelik."

 

"Türk futbolunda sonucu hakemler belirliyor"

"Valbuena'yı atsan bile belki Fenerbahçe yenerdi. Ama sen kuralları uygula. Sen kuralları uygulamıyorsun. Türk futbolunda sonucu hakemler belirliyor. Lütfen rica ediyorum bu hakemlerin hegomonyasına son verelim. Delikanlı gibi maç yöneteckler kalsın. Maçı yönetecek, idare edecek, skora göre, aman bu camianın sesi fazla çıkar..."

"Fırat Aydınus bugün Bursaspor'un hakkını yemiştir"

"Fırat Aydınus bugün Bursaspor'un hakkını yemiştir.  Bursaspor küme düşme oynasaydı ne olacaktı? Yazık değil mi onların mücadelesine? "

Beşiktaş'ı sildi hakemler adı geçmiyor. 

"Ben Valbuena'nın en büyük destekçisiyim"

"Ben Valbuena'nın en büyük destekçisiyim. Oynayınca takımın kalitesini artırıyordu. Bir takımın şampiyonluğuyla oynanıyor. Başakşehir 3-4 haftadır kötü oynuyor. Mossoro bile havaya girmiş Kart göreceğin belli hala susmuyorsun."

"Bence Türkiye'de futbol hayatını bitirmelisin Arda"

Ben Arda gelmeden önce Türkiye'ye gelme dedim, tatile bile gelme dedim buraya, oynama dedim. Verdiğin görüntü güzel mi değil. Ama yanlış. görüntün yanlış, güzel değil. Faul veya değil. Bence Türkiye'de futbol hayatını bitirmelisin. Avrupa'ya git oyna. Hatalısın koçum. 

Arda futbol olarak düşüş yaşıyor. "

"Okan önce bir ligde kalalım, bizim için lig önemli dedi"

"Okan ile konuştum, Okan Buruk bana dedi ki; önce bir ligde kalalım, bizim için lig önemli dedi."

Senin için hazırladığımız haberler