Sinan Engin: "Tam bir bomba"

25.11.2018 - 22:21 | Son Güncellenme: 26.11.2018 - 01:21

Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu!

Sinan Engin: "Tam bir bomba"

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu!  

Sinan Engin'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İşte detaylar...

'Slimani tam bir bomba'

Trabzonspor-Fenerbahçe maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Sinan Engin, "Fenerbahçe'de en büyük hayal kırıklığı Slimani.  Slimani için 'çok kaliteli bir oyuncu' dedim fakat tam bir bomba. Fenerbahçe'yi uzun yıllardır ilk kez bir takım bu kadar baskı altına almıştır. Bugün, Trabzonspor bütün övgüyü hak etti. Trabzonspor, Fenerbahçe'ye karşı futbol şovu yaptı. Trabzonspor'un hücum hattı çok iyi ancak savunması kötü" dedi. 

'Ersun Yanal ya da başkası'

Fenerbahçe'nin yerli bir teknik adamla yoluna devam etmesi gerektiğini ifade eden Engin, "Fenerbahçe'ye Türk futbolunu tanıyan yerli bir teknik direktör gelirse bundan daha iyi olur. Ersun Yanal ya da başkası... Koeman bugün sınıfta kalmıştır. Fenerbahçe bir reytingtir fakat Trabzonspor bu ülkenin 4. büyük takımıdır" şeklinde konuştu. 

'Vizyon; Cocu ve Koeman değil'

Cocu ve Koeman'ı eleştiren Sinan Engin, "Sayın Ali Koç, "Çok büyük bir facia olursa değişiklik olur" dedin. Sayın Ali Koç, yerli hoca kurtuluşundur. Vizyon; Cocu değil, bu da değil(Koeman) bundan sonra gelecek yabancı isim de değil. Fenerbahçe'nin bu durumu acı veriyor. Ali Koç hemen operasyonunu yap. Teknik direktör konusunda isim vermem fakat hoca yerli olmalı" ifadelerini kullandı. 

'Kadro yanlış yönetiliyor'

Fenerbahçe kadrosu hakkında da yorum yapan Engin, "Fenerbahçe'nin ben ikinci yarıda toparlanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe kadrosunun daha iyi işler yapması lazım. Bu kadro yanlış oynatılıyor" açıklamasında bulundu.  

Senin için hazırladığımız haberler