Sinan Engin'den son dakika transfer açıklaması! Galatasaray...

19.01.2019 - 23:59 | Son Güncellenme: 20.01.2019 - 02:59

Sinan Engin'den son dakika transfer açıklaması! Galatasaray...

Son dakika haberine göre Sinan Engin'den Galatasaray'ın forvet transferi hakkında flaş açıklama geldi.

Beşiktaş'ın da transfer gündemini değerlendiren Engin, Vagner Love hakkında flaş sözler söyledi. Sinan Engin, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'la görüştüğünü de açıkladı. 

Beyaz TV'de konuşan Sinan Engin'in sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

Galatasaray Robinho'nun transferi için çok uğraştı fakat alamadı. Galatasaray 2-3 gün içerisinde transferi bitirecek. Alan transferinde Galatasaray sona yaklaşılmış. Alan'la Galatasaray anlaştı. Alan'ın kulübü ile sorunların giderilmesi bekleniyor. 

Beşiktaş Vagner Love'u gol kralı olduğu için aldı gol makinesiydi, traş makinesi çıktı! Vagner Love, Beşiktaş'a katkı sağlamadı. 

Aziz Yıldırım ile görüştüm geçenlerde 'Konuştuklarımızı anlatıyım da yayına bağlan başkan' dedim.  Aziz Yıldırım da 'Ben yayına bağlanmam, basın toplantısı yapacağım zamanı bilirim' dedi. Birazdan her şeyi anlatacağım. 

 

Fenerbahçe'nin konusu şu röportaj mıdır, halı mıdır? Şu anda Fenerbahçe'nin konusu bu değil. Şu anda Fenerbahçe tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Fenerbahçe tarihinin en kötü sportif direktörü Comolli'yi hala savunuyorsunuz. O zaman Cocu suçlu değildi.

Senin için hazırladığımız haberler