Sinan Gümüş, derbiyle geri döndü!

06.02.2021 - 20:42 | Son Güncellenme: 06.02.2021 - 20:47

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'de 24. hafta maçında Fenerbahçe evinde Galatasaray ile karşılaşırken Sinan Gümüş de kadroda yer aldı. Sinan Gümüş eski takımı Galatasaray'a karşı oynadı mı, kaç dakika oynadı, bu sezon kaç gol attı? İşte yanıtı...

Sinan Gümüş, derbiyle geri döndü!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki maçta Sinan Gümüş de forma şansı bekleyen isimlerden biriydi. Gümüş, haftalar sonra kadroya döndü. Detaylar haberde...

Sinan Gümüş 1 ay sonra kadroda

Fenerbahçe'de Sinan Gümüş, yaklaşık 1 ay aradan sonra kadroya alındı. Ligde son olarak 11 Ocak'ta Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında forma giyen, 14 Ocak'ta ise kupada Kasımpaşa maçında oynamıştı. Sinan Gümüş, 76. dakikada Samatta'nın yerine oyuna girdi. 

Bu sezon kaç gol attı?

Sinan Gümüş bu sezon Fenerbahçe'de 11 maçta 464 dakika süre aldı. Sinan Gümüş, 2 gol 1 asist kaydetti. Attığı gollerin ikisinin de ligde olması dikkati çekti.

Galatasaray'da kaç gol atmıştı?

Sinan Gümüş, 2014-19 arasında Galatasaray'da forma giymiş ve 33 gol, 10 asistlik katkı yapmıştı. Sinan Gümüş, geride bıraktığımız sezon Antalyaspor'da forma giymiş ve bu sezon Fenerbahçe'ye katılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler