Sinan Gümüş: Fenerbahçe'ye gittiğim için pişman değilim

10.02.2022 - 13:42 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 13:55

Antalyaspor'un ara transferin son gününde kadrosuna kattığı Sinan Gümüş, Fenerbahçe'ye transfer olduğu için pişman olmadığını söyledi. İşte detaylar...

Sinan Gümüş: Fenerbahçe'ye gittiğim için pişman değilim

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

2 yıl aradan sonra döndüğü kırmızılı beyazlı kulüple 2,5 yıllık sözleşme imzalayan 27 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Antalyaspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Buradan mutlu ayrıldım ve mutlu dönüyorum. 2 sene önce aynı durumda gelmiştim. Başarıyı elde ettik. Çok güzel bir ikinci devre oynadık. İnşallah Antalyaspor'u yine hak ettiği yere getirmek istiyorum." dedi.

"Fenerbahçe'ye gittiğim için pişman değilim"

Tecrübeli futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: "Antalyaspor'a kiralık gelmiştim. Fenerbahçe'ye gittiğim için pişman değilim ama Türk futbolu Antalyaspor'da en iyi Sinan'ı gördü. Oynamam önemliydi. 6-7 ay oynamadım. 2 hafta içinde hazır olup sahada güzel bir süre alabileceğimi düşünüyorum. Önemli olan sakatlanmamak."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli futbolcudan veda mesajı
Habere Git

İlk döneminde 13 maçta 5 gol, 1 asistle oynadı

Fenerbahçe'de 20 maçta forma şansı bulan Sinan Gümüş, 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki futbolcu 2019-2020 sezonunda Antalyaspor'da oynadığı yarım sezonda ise 13 maçta 5 gol atıp, 1 asist yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler