Sinan Gümüş her teklifi reddetti, kendi bulduğu takıma gidiyor!

07.02.2022 - 10:25 | Son Güncellenme: 07.02.2022 - 15:04

Fenerbahçe yönetiminin getirdiği transfer tekliflerini kabul etmeyen Sinan Gümüş, forma giyeceği yeni takımını kendisi buldu. Detaylar haberimizde....

Sinan Gümüş her teklifi reddetti, kendi bulduğu takıma gidiyor!

Gitmek istemedi kadro dışı kaldı

Sinan Gümüş geçtiğimiz sezonun başında Emre Belözoğlu'nun transferi olarak Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı. 28 yaşındaki forvet, Vitor Pereira geldiğinde yollar ayrılmak istemiş, ancak Fenerbahçe'de kalmak için diretmişti. Bu isteğinden dolayı da Başkan Ali Koç tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Alanyaspor'a da gitmedi

Sarı-lacivertlilerin Efecan Karaca transfer girişiminde de Sinan yine Alanya'ya gönderilmek istenmiş, tecrübeli isim teklifi reddetmişti. 

Eski takımıyla anlaştı

28 yaşındaki hücum oyuncusuna Süper Lig'den teklif var.  Daha önce formasını giydiği Fraport TAV Antalyaspor, Sinan Gümüş ile her konuda anlaştı.

Sezon sonuna kadar kiralık

Ertan Süzgün'ün edindiği bilgiye göre, Sinan Gümüş eski takımı Antalyaspor ile her konuda anlaştı. Sinan'ın anlaşmasına göre, tecrübeli oyuncu kırmızı-beyazlılarda sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek.

Ali Koç'un tepkisi merak ediliyor

Kırmızı beyazlılar, Sinan'ı bazı kriterlerin (belli bir maç sayısı ve başarı maddeleri) gerçekleşmesi halinde satın alma opsiyonu ile kadrosuna katacak.

Fenerbahçe ile arası limoni olan Sinan Gümüş'ün bu anlaşmasına Başkan Ali Koç'un nasıl tepki vereceği merak konusu.

Senin için hazırladığımız haberler