Transfer haberleri | Antalyaspor'dan Sinan Gümüş'e transfer kancası

04.01.2022 - 20:06 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 20:36

Süper Lig’de Antalyaspor, transferde gözünü Fenerbahçe’ye çevirdi. Kırmızı beyazlılar transfer listesinde Sinan Gümüş'ü ekledi. Detaylar haberimizde..

Transfer haberleri | Antalyaspor'dan Sinan Gümüş'e transfer kancası

Salim MANAV - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Sinan Gümüş, Vitor Pereira'nın göreve gelmesinin ardından kadro dışı bırakılmıştı. Transfer olmayı reddeden Sinan Gümüş için başkan Ali Koç, "Sözleşmesi bitene kadar kenarda oturacak" demişti. Sezon başı transfer döneminin sona ermesiyle takımda kalan ve çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Sinan Gümüş, eski takımına dönebilir

Nuri Şahin'in raporu doğrultusunda çalışmalarını yürüten kırmızı-beyazlı yönetim listesine Fenerbahçe'den Sinan Gümüş'ü ekledi.

İlgini Çekebilir
Sinan Gümüş'ten Tolstoy'lu gönderme! "Bir insan..."
Habere Git

Sarı lacivertlilerde kadro dışı kalan Gümüş'le eski takımı Antalyaspor'un ciddi şekilde ilgilendiği vurgulandı. Sinan, sezonun ilk yarısını takımdan ayrı bir şekilde yaptığı bireysel idmanlarla geçirdi.

20 maçta 3 gol ile 1 asist

Süper Lig'den Göztepe ve Yeni Malatyaspor'un da listesinde yer alan Sinan Gümüş, geçen sezon Fenerbahçe'de 20 resmi maça çıkıp 3 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

Antalyaspor'da oynamıştı

2019-2020 sezonunun ikinci yarısında Genoa'dan Antalyaspor'a transfer olan Gümüş 13 karşılaşmada 5 kez fileleri havalandırdı ve 1 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler