Adana Demirsporlu Sinan Kurt Transferinde Son Söz Başkan ve Montella'da

27.01.2022 - 15:01 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 15:16

Adana Demirspor'un orta sahasına, birçok transfer teklifi geldi. Oyuncu ile son kararı Başkan Murat Sancak ve hoca Vincenzo Montella verecek. İşte detaylar...

Adana Demirsporlu Sinan Kurt Transferinde Son Söz Başkan ve Montella'da

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in formda takımlarından Adana Demirspor'un oyuncularına olan ilgi artmış durumda. Ara transfer dönemini iyi değerlendirerek, lige daha güçlü bir kadro ile devam etmek isteyen kulüpler, Adana Demirspor forması giyen Sinan Kurt'a talip. 26 yaşındaki orta saha için Süper Lig'den 2, 1. Lig'den ise 1 takım ilgilenen kulüpler arasında bulunuyor.

İlgilenen kulüpler

Süper Lig'den GZT Giresunspor ile Atakaş Hatayspor, Sinan Kurt'u transfer etmek isteyen kulüpler arasında yer alıyor. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden ise Eyüpspor, transfer yarışında oyuncuyu almak isteyen takımlardan.

Son söz başkan ve hocada

Bu sezon Adana Demirspor ile 22 maçta görev alan tecrübeli orta sahanın transferi konusunda son sözü, teknik direktör Vincenzo Montella ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak söyleyecek. İkili, oyuncu hakkında oluşturulan rapor doğrultusunda kararlarını verecek.

Sinan Kurt'un istatistikleri

2 Mart 1995 doğumlu Sinan Kurt, futbola Schalke 04 Altyapısı'nda başladı. VfB Hüls, VfL Bochum II, RW Oberhausen, Osmanlıspor ve Bugsaş Spor'da forma giyen Sinan Kurt, 29 Ağustos 2019'da Adana Demirspor ile sözleşme imzaladı.

Bu sezon Adana Demirspor forması ile 22 maça çıkan Sinan, takımına gol katkısı sunamazken, 1 kez arkadaşlarına gol pası verdi. Mavi Şimşekler ile toplamda 83 karşılaşmada görev alan Sinan Kurt, 9 gol, 11 asist katkısı yaptı.

Kariyeri boyunca toplam 245 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 50 kez rakip fileleri havalandırırken, 22 defa da asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler