Sivas Belediyespor, sağ kanada Alpay Koçaklı’yı transfer etti

24.07.2021 - 15:38 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 15:42

Son dakika spor haberleri... Sivas Belediyespor, Sakaryaspor'dan sağ kanat Alpay Koçaklı’yı transfer ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Sivas Belediyespor, sağ kanada Alpay Koçaklı’yı transfer etti

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor, Sakaryaspor'dan Alpay Koçaklı’yı resmen kadrosuna kattı.

Alpay Koçaklı ile 1 yıllık sözleşme imzalandı

Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine, Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, 2. Başkan Taner Karabal, As Başkan Fatih Arkan ve futbolcu Alpay Koçaklı katıldı. Yeşil-beyazlı takım, her iki kanatta oynayabilen sağ kanat oyuncusu Alpay Koçaklı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

'İyi bir kadro kurup sezona iyi başlamak istiyoruz'

Kulüp Başkanı Hakan Genç imza töreni sonrası yaptığı açıklamasında, “Yeni sezon hazırlıklılarımız aralıksız sürüyor. Takımımıza birçok tecrübeli oyuncularımızı kattık. Takımımız yeni sezon hazırlıklarını teknik direktörümüz Özer Kardaş ve ekibi nezaretinde 1 ve 2. etap Sivas kampı kapsamında lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Daha önceki sezonlarda Sivas Belediyespor forması giymiş Sakaryaspor’un tecrübeli her iki kanatta oynama yeteneğine sahip başarılı sağ kanat oyuncusu Alpay Koçaklı ile 1 yıllık anlaşma imzaladık. İnşallah hem kulübümüze, hem de futbolcumuz Alpay Koçaklı’ya hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah yeni sezon için iyi bir kadro kurup sezona iyi başlamak istiyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler