Sivasspor Gradel'de mutlu sona ulaştı, Boyd Rıza Hoca'ya bağlı!

05.05.2021 - 18:55 | Son Güncellenme: 05.05.2021 - 19:14

Sivasspor Gradel ile sözleşme uzattı mı? Karadeniz ekibinde iç transferde çalışmalar sürüyor. Öte yandan Kayode ve Boyd'un geleceği de belli oluyor. İşte gelişmeler...

Sivasspor Gradel'de mutlu sona ulaştı, Boyd Rıza Hoca'ya bağlı!

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Sezon başında Sivasspor’a katılan ve sergilediği performansla göz dolduran Max Gradel, İç Anadolu ekibi ile sözleşmesini uzatmak için anlaşmaya vardı. 

 

Gradel ile sözleşme uzatılıyor

Sivas yönetiminin normalde 2022’de biten sözleşmesini ileri bir tarihe uzatmak için Fildişi Sahilli oyuncu ile masaya oturduğu ve Gradel’in cevabının da olumlu olduğu öğrenildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da olumlu rapor verdiği futbolcu ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya varıldı. Sözleşmeye dair diğer detaylar ise gelecek haftalarda belli olacak. 

 

Max Gradel bu sezon 10 gol - 12 asist yaptı ve bu sezon Süper Lig'de gol - asist sayılarında çift hanelere ulaşan ilk oyuncu oldu.

 

Tyler Boyd Sivasspor'da kalacak mı?

Sezon başı Beşiktaş’tan kiralanan Tyler Boyd’un ise Sivasspor’da mutlu olduğu öğrenilirken, oyuncunun takımdaki geleceği Rıza Çalımbay’ın vereceği rapora göre şekillenecek. Sivasspor Yönetimi, Çalımbay’dan Boyd için olumlu rapor gelmesi halinde Beşiktaş ile görüşmelere başlayacak. Beşiktaş'ın vereceği cevap sonrası 26 yaşındaki futbolcunun durumu netlik kazanacak.

 

Kayode'de ana faktör maliyet

Yine kiralık olarak Shaktar Donetsk’den  Sivasspor’a katılan Kayode’nin takımda kalması ise futbolcunun maliyetine bağlı olarak değişecek. 

 

Sivasspor'da sözleşmesi biten futbolcular

Aynı şekilde sözleşmesi biten diğer futbolcularla ilgili yapılacak hamleler de Çalımbay’ın raporuna göre şekillenecek. Sivasspor’da bu sezon Kayode, Samassa, Caner Osmanpaşa, Yatabare, Robin Yalçın, Ninga, Claudemir, Cofie, Rybalka ve Kone’nin sözleşmeleri bitiyor.

 

Yiğidolar’da transfer çalışmaları da başladı

Öte yandan Sivasspor’da gelecek sezon için transfer çalışmaları da başladı. Henüz anlaşma sağlanan bir oyuncu olmamasına karşın, teknik ekibin yurt dışında oyuncu izlemeyi sürdürdüğü ve sözleşmesi biten futbolcuların da takip edildiği bilgisine ulaşıldı. Gelecek sezon Avrupa Kupası’nda mücadele etmek isteyen ve bu sene eksiklerden dolayı canı çok yanan Sivasspor, yeni sezon için alternatifli bir kadro kurmak istiyor.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler