Sivasspor’da Mustapha Yatabare şoku!

09.03.2022 - 14:21 | Son Güncellenme: 09.03.2022 - 14:24

Süper Lig ekibi Sivasspor'da tecrübeli golcü Mustapha Yatabare'nin uyluk iç kısmında ve arka adalesinde yırtıklar tespit edildiği açıklandı. İşte detaylar...

Sivasspor’da Mustapha Yatabare şoku!

Demir Grup Sivasspor, Mustapha Yatabare’nin sol uyluk iç kısmında ve arka adalesinde orta ve hafif seviyeli yırtıklar tespit edildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, başarılı futbolcunun tedavisine başlandığı kaydedildi.

İşte o açıklama

Kulüp Doktorumuz Burak Ayyıldız, takımımızda sakatlığı bulunan futbolcumuz Mustapha Yatabare’nin sağlık durumu hakkında resmi internet sitemize açıklamada bulundu.

“Oyuncumuz Mustapha Yatabare, Antalyaspor maçının ardından sol kasıktan uyluğun iç kısmına uzanan ağrı ve sertlik şikayeti ile sağlık ekibimize başvurdu. Oyuncumuza yapılan kontrollerinde sol uyluk iç kısmında ve arka adalede orta ve hafif seviyeli yırtıklar tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce hemen başlanılmıştır.”

Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

33 maçta 9 gol, 1 asist

Ülkemizde daha önce Trabzonspor ve Konyaspor formaları giyen ve 2019 yılından bu yana kırmızı beyazlı formayı terleten 36 yaşındaki Malili futbolcu bu sezon 33 maçta sahaya çıkarken 9 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler