Sivassporlu oyuncular Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi

30.11.2019 - 18:17 | Son Güncellenme: 30.11.2019 - 18:17

TFF Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Sivasspor, sahasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Karşılaşma sonrası Hakan Arslan, Fatih Aksoy ve Yatabare yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Fatih Aksoy: "İlk yarıda iyi oynadık ve pozisyonlara girdik. İlk yarı maçın hakimi bizdik. 45-60 arası biraz geride kaldık. Ondan sonra oyunu dengeledik ve pozisyonlara giren bizdik. Bizim için kazanmak güzel. Bazen oyunun belli bölümlerinde skoru tutmak da önemli. Gelişerek devam ediyoruz. İnşallah zirveyi bırakmayız. Takımda Türk oyuncuların çok olması ve oynayanların deneyimlerini aktarması benim için önemli. Ben de zaman geçtikçe rahatlıyorum ve tempom da artıyor."

Hakan Arslan: "Son haftalarda ayağım da alıştı gol atmaya. Burada bir maçta ben çıkıyorum, bir maçta Yatabare çıkıyor... Her hafta başka bir oyuncu sahne oluyor, bizim de başarımızın sebebi bu. Sadece isimler değişiyor. İnşallah ilk yarının son haftalarına kadar bu istikrarı koruruz. Bu haftayı kapattık ve sevindim. Yarından itibaren diğer maça çalışacağız. Bazı gerçekleri de takım olarak biliyoruz. Haftalık düşünüyoruz. Bütün maçlara da talibiz. Böyle olunca başarı da geliyor. Lideriz. Haddimizi biliyoruz. Haddimizi bilerek oynuyoruz. Yetenekli oyuncularımız var. Milli takım düzeyinde oyuncularımız var. Umarım önümüzdeki haftalarda da bu başarıya devam ederiz ve son haftalara kadar bu yarışın içerisinde oluruz."

Yatabare: "Takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Bugün de galibiyet aldık. Bugün önemli olan galibiyeti almaktı. Aynı şekilde devam edeceğiz. Oğlum futbolu çok seviyor. İleride göreceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler