Nejc Skubic Konyaspor'a gözyaşlarıyla veda etti

15.05.2022 - 21:35 | Son Güncellenme: 15.05.2022 - 21:43

Konyaspor'dan ayrılan Sloven futbolcu Nejc Skubic Hatayspor maçının ardından gözyaşlarına boğulurken takım arkadaşları oyuncuya moral vermeye çalıştı.

Nejc Skubic Konyaspor'a gözyaşlarıyla veda etti

Emeklilik kararı alan Sloven oyuncu Skubic Hatayspor maçının öncesinde takım arkadaşlarına ve taraftarlara veda etti. 7 sezondur Yeşil-beyazlı takımın formasını terleten Skubic Konyaspor forması ile 254. maçına çıktı.Konyaspor tarihinin en fazla forma giyen yabancı futbolcusu olan Skubic’e günün anısına forma ve plaket takdim edildi. 

Konyaspor formasıyla 253 maç

Konyaspor formasıyla 215’i lig maçı olmak üzere 253 karşılaşmada oynayan ve 19 gol atıp 30 asist yapan 32 yaşındaki Nejc Skubic için kulüp tarafından özel olarak hazırlanan video, stadyumda bulunan ekranlarda oynatıldı. 

İlgini Çekebilir
Konyaspor umudunu son maça taşıdı
Habere Git

Gözyaşları için veda etti

Konyaspor formasını uzun süredir giyen ve Konyaspor tarihinin en fazla forma giyen yabancı futbolcusu olan Skubic Hatayspor maçının bitiminde gözyaşlarına hakim olamadı. Tecrübeli futbolcu bir süre sahada dururken takım arkadaşları moral vererek havaya attı. Konyaspor ile son maçına çıkan Skubic futbol hayatını noktalayacağını açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler