Slaven Bilic'e Polonya Milli Takımı'ndan teklif!

09.01.2022 - 21:22 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 21:26

Çin'den ayrılan ve adı Fenerbahçe ile anılan Slaven Bilic'in geleceği konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Biliç yarışına Polonya Milli Takımı da katıldı.

Slaven Bilic'e Polonya Milli Takımı'ndan teklif!

Ahmet UYKAN  -AJANSSPOR

Çin ligi takımlarından Beijing Guoan'dan ayrılan ve Avrupa'ya dönmek istediği bilinen Hırvat teknik direktör Slaven Bilic, Polonya Milli Takımı'nın hedefinde.Katar'daki Dünya Kupası'na katılmak için önce Rusya, kazanırsa İsveç-Çek Cumhuriyeti maçının galibiyle oynayacak Polonya, Paulo Sousa'nın ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Yarışa Slaven Bilic de katıldı

Polonya'da yayın yapan sport.pl internet sitesinin haberine göre Hırvat teknik direktör milli takım hocası adayları arasına girdi. Fenerbahçe ile adı anılan 54 yaşındaki Hırvat hocanın 6 yıl Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştırması avantaj olarak görülüyor.

Bilic Beşiktaş'ı da çalıştırmıştı

Slaven Bilic'in kariyerinde Beijing Gouan ve  Hırvatistan Milli Takımı'nın dışında Lokomotiv Moskova, Beşiktaş, West Ham United  ve West Bromwich Albion bulunuyor. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin de Bilic ile ilgilendiği basına yansımıştı.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den iki futbolcuyu transfer etti
Habere Git

Polonya Milli Takımı'nın teknik direktör adayları

Polonya Futbol Federasyonu Cezary Kulesza,  Bilic dışında şu ana kadar birçok isimle teknik direktörlük için görüşme yaptı. Bazılarıysa ise temas kurdu. Bu isimler şöyle:
* Fabio Cannavaro (İtalya)
* Andrea Pirlo (İtalya)
* Maciej Skorza  (Polonya)
* Adam Nawałka  (Polonya)

Lewandowski Polonyalı hoca istiyor

Polonya Milli Takımı'nın kaptanı ve Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Robert Lewandowski, teknik direktörlüğe Polonyalı bir ismin gelmesini istiyor. Lewandowski'ye göre yabancı hocaların Dünya Kupası play-off'ları öncesi takımı tanıyacak zamanı olmayacak.

Senin için hazırladığımız haberler