EuroLeague Finalist Olympiakos BC Kostas Sloukas İle Yola Devam Kararı Aldım

26.05.2023 - 16:29 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 16:44

EuroLeague finalisti Olympiakos BC veteran oyun kurucu Kostas Sloukas ile sözleşme uzatma görüşmelerinde son aşamaya geldi.

EuroLeague Finalist Olympiakos BC Kostas Sloukas İle Yola Devam Kararı Aldım

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de normal sezonu lider tamamlayıp, finalde Real Madrid'e son anlarda boyun eğen Olympiakos BC'de iç transferler devam ediyor.

Sloukas ile yola devam

Olympiakos, daha önce ülkemizde Fenerbahçe Beko forması giyen Yunan guard Kostas Sloukas ile yola devam etmek istiyor. İtalyan gazeteci Matteo Andreani'nin haberine göre taraflar 3 yıllık bir sözleşme üzerine uzlaşmaya yakın.

Rekor kırdı

Daha önce Fenerbahçe forması ile 3 defa EuroLeague finalinde boy gösteren 33 yaşındaki oyuncu Olympiakos ile bu sezonla beraber 4, toplamda ise 7. EuroLeague finaline çıkarak bu alanda rekorun sahibi oldu. Veteran oyuncunun 3 şampiyonluğu bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Llullllll! Real Şampiyon!
Habere Git

İç transfer operasyonu devam ediyor

Olympiakos daha önce iç transferde Sasha Vezenkov, Thomas Walkup ve Shaq McKissic ile sözleşme uzatarak kadroyu koruma yolunda önemli adımlar atmıştı. Bu isimlerden yalnızca Sasha Vezenkov'un sezon sonunda NBA için takımdan ayrılması bekleniyor.

6. adam rolünü kabullendi

Bu sezon Olympiakos'ta 6. adam rolünü üstlenen Kostas Sloukas, EuroLeague'de oynadığı 36 maçın hepsinde kenardan gelirken; 11.0 sayı, 5.6 asist ortalamaları ile takıma büyük katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler