Sneijder ve Baros'u geçti, Hagi'yi yakaladı! Icardi derbi canavarı...

22.08.2023 - 21:22 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 21:31

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, derbi performansıyla dikkat çekti. Icardi, Wesley Sneijder ve Milan Baros'u geçti, Gheorghe Hagi'yi ise yakaladı.

Sneijder ve Baros'u geçti, Hagi'yi yakaladı! Icardi derbi canavarı...

Galatasaray'ın geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, bu sezon bonservisiyle Sarı-Kırmızılılar'da kariyerine devam ediyor. Arjantinli yıldız, sadece 1 sezon Türkiye'de forma giymesine rağmen derbilerde yakaladığı istatistiklerle göz doldurdu.

Hagi'yi yakaladı!

Mauro Icardi, derbilerde en fazla gol atmayı başaran Galatasaraylı yabancı oyuncu olarak, Gheorghe Hagi'nin rekorunu egale etti. 5 sezon Galatasaray'da forma giyen Hagi'nin derbide 8 golü var. Icardi ise 1 sezonda Hagi'yi yakalamış durumda.

Sneijder ve Baros'u geçti

Icardi, Galatasaray'ın efsane futbolcularından Wesley Sneijder ile Milan Baros'u ise derbi performansında geride bıraktı. Sarı-Kırmızılılar'da 4,5 sezon oynayan iki futbolcu da derbilerde 7 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.

İlgini Çekebilir
"Tete'ye oynama izni çıkabilir, o yüzden getirdik"
Habere Git
  • Icardi: 6 derbi maçı, 8 gol
  • Hagi: 30 derbi maçı, 8 gol
  • Sneijder: 28 derbi maçı, 7 gol
  • Baros: 25 derbi maçı, 7 gol

Mauro Icardi'nin Galatasaray karnesi

Mauro Icardi, Galatasaray kariyerinde ise toplam 30 karşılaşmada görev aldı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, 26 kez gol sevinci yaşadı, 8 defa ise asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler