Şok iddia: Falcao aslında 36 yaşında

11.01.2021 - 20:30 | Son Güncellenme: 11.01.2021 - 20:36

Son dakika Galatasaray haberleri... Kolombiyalı gazeteci Pipe Sierra, Galatasaray'da forma giyen Radamel Falcao hakkında flaş bir iddiada bulundu. Sierra, “Herkes Falcao'yu 34 sanıyor. Falcao aslında 36 yaşında” dedi. İşte detaylar...

Şok iddia: Falcao aslında 36 yaşında

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’ın tartışılan dünya yıldızı Radamel Falcao ile ilgili çok ilginç bir iddia geldi. Sportcell YouTube kanalında yayına katılan Kolombiya Win Sports muhabiri Pipe Sierra, Falcao ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Falcao'nun ayrılması gibi bir durum yok"

Sierra, “Falcao'nun ayrılması gibi bir durum yok. Sezon sonuna kadar kesin olarak kalacak! Ancak yaz ayında gelecek teklifleri menajeriyle birlikte değerlendirebilir. MLS takımlarının ilgisi var. Sakatlığı hakkında Kolombiyalılar olarak biz de endişeliyiz ve sakatlığını yakından takip ediyoruz. Her sakatlığı düzeldiğinde Galatasaray direkt oynatmak istiyor.

"Ocak ayı sonuna kadar tedavisi bitmiş olacak"

Aldığımız bilgiler doğrultusunda Falcao'nun ocak ayı sonuna kadar tedavisi bitmiş olacak. Şubat ayında Falcao oynamaya hazır hale gelecektir. Çok karakterli ve duygusal bi futbolcu. Galatasaray'a bir şeyler vermek istiyor. Kesinlikle para için gelmedi, sadece sakatlıklar şu anda oynamasına engel oluyor” ifadelerini kullandı.

Falcao'nun yaşı 34 değil 36

Kolombiyalı gazeteci ayrıca “Herkes Falcao'yu 34 sanıyor. Falcao aslında 36 yaşında” şeklinde bir iddiada bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler