Şok iddia! Fenerbahçe'de 6 oyuncudan flaş hamle...

23.03.2024 - 11:51 | Son Güncellenme: 23.03.2024 - 11:56

Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olayların ardından 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü genel kurulda ligden çekilmeyi oylayacak Fenerbahçe'de 6 oyuncudan flaş bir hamle geldiği iddia edildi.

Şok iddia! Fenerbahçe'de 6 oyuncudan flaş hamle...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe camiası 'Süper Lig'den çekilip bir alt ligde mücadele etmeyi tartışırken, yabancı futbolculardan şoke eden bir hamle geldiği öne sürüldü.

6 yabancının menajeri kulüp ile iletişime geçti

Yeni Asır'ın haberine göre; Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasının ardından 6 yabancı futbolcunun menajerinin kulüp ile iletişime geçtiği ileri sürüldü. 

Ligden çekilme kararı çıkarsa takımdan ayrılacaklar

İddiaya göre Livakovic, Djiku, Oosterwolde, Osayi-Samuel, Fred ve Szymanski'nin menajerleri kulüple temas kurdu ve bilgi talep etti. Menajerlerin F.Bahçe'nin bir alt ligden yoluna devam etmesi durumunda oyuncularının ayrılma kararı alacağını kulübe ilettiği öne sürüldü.

Yönetim futbolculara brifing verecek

Haberin detayında, sarı lacivertli yönetimin milli maçlar tamamlandıktan ve oyuncular döndükten sonra geniş çaplı bir toplantı yapacağı ve futbolculara "ligden çekilme" konusunda bir brifing verileceği öğrenildi.

Öte yandan genel kurulda bir alt lige düşme kararı çıkması durumunda şu an için 50 milyon Euro'nun üzerinden olan maaş bütçesinin devam ettirilme ihtimalinin bulunmadığı da belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler