Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri belli oldu! Hafta sonu serbest mi?

31.05.2021 - 20:45 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 20:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nda sokağa çıkma kısıtlamasının saatlerini duyurdu. Peki, hafta içi ve hafta sonu hangi saatlerde sokağa çıkılabilecek? Hafta sonu serbest mi? İşte cevabı...

Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri belli oldu! Hafta sonu serbest mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nda alınan yeni kararları duyurdu. Buna göre, sokağa çıkma kısıtlamasında birtakım değişiklikler yapıldı. Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma saatlerinde oynama yapılırken; pazar günü yasağı devam ediyor. Peki, sokağa çıkma yasağı hangi saatler aralığında devam ediyor? Hangi saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması devam edecek?

GÜNCEL SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI SAATLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni sokağa çıkma kısıtlaması saatlerini şu sözlerle duyurdu; "Haziran ayı boyunca sokağa çıkma kısıtlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 arasında sürecek. Hafta sonu cumartesi 22.00 ile pazartesi günü 05.00’e kadar kısıtlama olacak."

Pazar günü yasak mı?

Hafta sonu cumartesi günü saat 22.00'ye kadar sokağa çıkmak serbest olacak. Saat 22.00'den sonra pazar günü boyunca sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Ayrıca, bu kısıtlama pazartesi günü sabah saat 05.00'e kadar sürecek.

Senin için hazırladığımız haberler