Alex Sandro, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Transfer Listesinde!

21.06.2023 - 19:09 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 19:34

Dünya yıldızı sol bek Alex Sandro, kulübü Juventus'un sözleşme uzatma teklifini reddetti. Sandro, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor.

Alex Sandro, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Transfer Listesinde!

Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ile Galatasaray transfer çalışmalarına başladı. Sol bek pozisyonuna takviyede bulunmak isteyen iki ezeli rakip transferde karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe ve Galatasaray Sandro'yu radarına aldı

Serie A devi Juventus'ta forma giyen yıldız sol bek Alex Sandro'nun Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesine yer aldığı öne sürüldü. Geçtiğimiz sezon sol bek mevkiinde problemler yaşayan iki takım da Sandro transferiyle bu sorunu aşmayı hedefliyor.

Sandro, Juventus'un sözleşme uzatma teklifini reddetti

Calcio Mercato'nun haberine göre gelecek sene Juventus ile sözleşmesi sona erecek olan Alex Sandro, İtalyan takımın kendisine yaptığı teklifi reddetti. Juventus, oyuncuyla 2 milyon Euro karşılığında sözleşme uzatmak istemişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi belli oldu!
Habere Git

Suudi Arabistan ve ABD'den ilgi var

Fenerbahçe ve Galatasaray, Alex Sandro transferinde yalnız değil. Suudi Arabistan Ligi temsilcisi Al Nassr ve ABD'de bazı MLS ekipleri 32 yaşındaki yıldız ile ilgileniyor.

Avrupa'da Porto ve Juventus'ta oynadı

Ülkesi Brezilya'nın Club Athletico Paranaense takımında yetişen Alex Sandro, Maldonado ve Santos dönemlerinin ardından 9.6 milyon Euro karşılığında Porto'ya transfer olarak Avrupa'ya adım attı. Brezilyalı sol bek 2015'te ise 28 milyon Euro bonservis bedeline Juventus'un yolunu tuttu.

Alex Sandro'nun bu sezonki performansı

Bu sezon 37 resmi müsabakada forma giyen Sandro, takımına gol katkısı sunamazken, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli sol bek 6 mücadelede sarı, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi rakibi belli oldu!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler