"Soldado son vuruş ustası"

16.08.2017 - 15:34 | Son Güncellenme: 16.08.2017 - 15:34

"Soldado son vuruş ustası"

AJANSSPOR ÖZEL/ Özgür SANCAR- Fenerbahçe, Başakşehir ve Osmanlıspor'un eski golcüsü Pierre Webo, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

İşte Webo röportajından önemli satır başları şu şekilde:

"Türkiye'de oynamak istiyorum"

"Türkiye'den bana henüz yazılı bir teklif gelmedi ancak bazı takımların istekleri olduğunu duydum. Şuan Mallorca'dayım ve eski kulübümle idmanlara çıkıyorum.  Onlarla ilgili sıkıntı yok, sözleşmem veya kontratım yok burada ancak kendimi hazır tutuyorum. Türkiye'de oynamayı çok istiyorum buradaki ortamı iyi biliyorum. Kendimi sezona hazırlıyorum"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ"

"Eski takımım umarım başarılı olur"

"M.Başakşehir benim eski takımım ve umarım bugün Sevilla karşısında kazanırlar. Abduulah Avcı çok iyi bir ekip kurdu. Bu ekip çok çalışkan ve iyi organize olmuş bir takım. Etkili oyuncuları ile sonuca gidebilirler. Başta Emre olmak üzere Attamah, Adebayor önemli isimler olacaktır. Kontra ataklarla etkili olacaklarını sanıyorum ve burada Visca etkili olacaktır."

"Soldado son vuruş ustası"

"Roberto Soldado ile Osasuna'da birlikte oynadık. Onu çok iyi tanıyorum. Fenerbahçe'nin istediği, aradığı golleri atabilecek bir oyuncu. Geçen sezon Villarreal takımında Bakambu'ya çok gol attırdı ve çok iyi bir son vuruş ustasıdır. Fenerbahçe taraftarının sevebileceği bir oyuncu. Nasıl gol atacağını çok iyi bilen bilir ve bu özelliği ile Fenerbahçe'ye faydalı olacaktır"

"Giuliano'yu tanımıyorum"

"Giuliano'yu çok iyi tanımıyorum. Brezilya'dan çok oyuncu çıkıyor ama bu oyuncuyu çok iyi tanımıyorum"

"Fenerbahçe şampiyon olsun isterim"

"Uzun bir lig var sonuçta ve herşey olabiliir. Herkesin şansı olacaktır. Fenerbahçe iyi bir kadro kurdu ve iyi bir teknik adam var. Fenerbahçe sağlam ve güçlü bir ekip olursa başarıya ulaşabilir. Takım oyununu kurarak başarıya ulaşabilir ve bende şampiyon olmasını isterim"

Senin için hazırladığımız haberler