Soldado: Yine kayıp yaşasaydık...

19.11.2017 - 21:53 | Son Güncellenme: 19.11.2017 - 21:53

Fenerbahçe adına oyuna girdikten sonra 20 dakikada hat-trick yapan İspanyol golcü Roberto Soldado, Demir Grup Sivasspor'u 4-1 yendikleri maın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Soldado'nun sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Çok mutluyum. Takım halinde çok mutluyuz. 3 puanla ayrıldık. Takım halinde mutluyuz. Ölümcül nitelikte bir maçtı. Yine kayıp yaşasaydık bizim için bir kriz ortaya çıkabilirdi. 3 puanı çok istiyorduk, başka bir düşüncemiz yoktu.

3 pozisyona girdim, 3 gol attım. Biraz da şanslıymdım. Takım halinde çok çalışıyoruz ama hafta sonu gelince istediğimiz sonuçları alamıyorduk bugüne kadar. Takım arkadaşlarım için de çok mutuyum. Takım halinde, teknik heyetimizle bir bütün halindeyiz. Umarım, bu akşam gibi akşamları yaşamaya devam ederiz.

Aslında attığım ilk gol karşımıza çıkan bir durum ancak bu kez tersi oldu. Top direkten dönüp rakiplerimizin önünde kalıyor ve gol yiyorduk. Şans bizden yanaydı. Vurduk, direkten döndü, vurduk, bir kez daha direkten döndü. Topa hareketlenirken, doğru yerde olduğumu fark ettim. Top önüme doğru düştü, iyi bir şekilde röveşata diyebileceğimzi bir vuruşla topu ağlara yolladım.

Senin için hazırladığımız haberler