Soldado'nun sözleşmesindeki o madde ortaya çıktı!

22.03.2019 - 09:03 | Son Güncellenme: 22.03.2019 - 12:03

Soldado'nun sözleşmesindeki o madde ortaya çıktı!

Fenerbahçe’de son haftaların en formda ismi Roberto Soldado’yla sarı-lacivertliler sözleşme uzatmak istiyor. Soldado'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde yer alan opsiyondaki “maç oynama maddesi ortaya çıktı.

Soldado'nun sözleşmesi otomatikman 1 yıl uzayacak mı?

Fenerbahçe’nin sözleşme yenilemeyi düşündüğü futbolcularından Roberto Soldado'nun 2 yıl önce transferi gerçekleştiğinde sözleşmesinin son senesi için “Ligde 25 maça çıkarsa, sözleşmesi otomatik 1 yıl uzar” maddesi kıl payı kaçıyor.

8 haftada da oynasa bile 2 maçla kaçırıyor

Sözcü’de yer alan habere göre; bu sezon ligde 15 maça çıkan Soldado, geri kalan 8 haftada forma giyse bile 25 maçı 2 karşılaşmayla kaçıracak.

Yanal kalmasını istiyor

Ersun Yanal, göreve geldiğinden beri büyük bir güven duyduğu Soldado'nun sözleşmesinin mutlaka uzamasını istiyor.

Yanal, Soldado ile ilgili raporunu sundu

Ligde forma giydiği 15 maçın 9'unu Ersun Yanal'n döneminde oynayan Soldado için tecrübeli teknik adam, Başkan vekili Semih Özsoy'a raporunu sundu.

1 yıl daha uzasın istiyor

Soldado'nun çok büyük bir karakter ve profesyonel olduğunu vurgulayan Yanal'ın, İspanyol santrforun sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasını istediği öğrenildi.

Soldado ile sözleşme konusu derbiden sonra konuşulacak

Fenerbahçe yönetimi, Soldado'yla Galatasaray derbisinden sonra konuşacak. 14 Nisan'da oynanacak derbiden sonra görüşme odasına çağrılacak Soldado'ya 1 yıllık yeni sözleşme teklif edilecek.

Soldado da teklife sıcak bakıyor

Ersun Yanal'la birlikte performansı artan ve tecrübeli teknik adamla çalışmak isteyen Soldado da teklife sıcak bakıyor.

"Ersun Yanal hayat verdi"

Soldado yaptığı açıklamada, "Ersun hocamız bana hayat verdi. Sahada oynadığımız oyundan keyif alıyorum. Geleceğimizi düşünürken ailenin kararı da çok önemli. Ailemle bu kararı alabiliriz. Onlar da burada mutlu. Beraber karar vereceğiz. Şu an sahaya odaklanıp elimden geleni yapmam lazım'' şeklinde konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler