Soldado'nun yeni adresini açıkladılar

14.06.2019 - 16:01 | Son Güncellenme: 14.06.2019 - 19:06

Soldado'nun yeni adresini açıkladılar

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'den ayrılan İspanyol golcü Roberto Soldado, La Liga'ya geri dönmeye hazırlanıyor. Soldado hangi takımla anlaştı? Soldado, hangi takıma transfer oluyor? İşte yanıtı…

Soldado, Levante yolcusu

Daha önce Real Madrid, Valencia ve Tottenham Hotspur gibi Avrupa'nın dev kulüplerinde forma giyen 34 yaşındaki santrforun Levante'ye transferi için görüşmelerin başlandığı öğrenildi.

Soldado'nun menajeriyle temasa geçtiler

İspanya'da yayın yapan Cadena SER adlı radyo kanalının edindiği bilgilere göre Levante kulübünün yöneticileri, Soldado'nun menajeriyle temasa geçerek oyuncunun maddi taleplerini sordu.

Ülkesinde oynamak istediğini söylemişti

Sarı Lacivertlilerin eski golcüsü de daha önce yaptığı açıklamalarda kariyerinin son dönemini ülkesinde geçirmek istediğini söylemişti.

Soldado, Fenerbahçe'ye duygusal bir veda yapmıştı

Hatırlanacağı gibi Soldado, Fenerbahçe’ye veda ettikten sonra duygusal bir paylaşımda bulunmuştu.

Soldado'nun duygusal mesajı

Soldado, ”Fenerbahçe dönemim buraya kadarmış. Bu ailenin içinde olmak benim için muhteşem bir onurdu. Bu kulübün, kesinlikle Türkiye'nin en büyük kulübünün parçası olmuş olmanın büyük gururuyla buradan ayrılıyorum. Gidiyorum, ama bu bir elveda değil! Kesinlikle döneceğim, bir kez daha Fenerbahçe formasını giyip tribünden futbolculara destek verecek, onlara tezahüratlar yapacak, bütün taraftarlarla omuz omuza zıplayacağım. Asla unutmayacağım bir tecrübe yaşadım, içinde çok güzel anlar barındıran ama maalesef bazı üzüntülü anlar da olan. Ama her zaman sorumluluk alarak, ileri gitmeye çalışarak. Başta Başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerimize, birlikte çalıştığım tüm antrenörlere teşekkür ederim.

Bu kulübün işleyişinin tam da olması gibi devam etmesini sağlayan tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Evimden binlerce kilometre uzakta, kendimi evimde hissettim. Beni her zaman yüzünüzde bir gülümsemeyle karşıladığınız, en iyisini yapabilmem için destek ve moral verdiğiniz için teşekkür ederim. Ailemle beraber gidiyorum, gözümüzde yaşlarla ve çok büyük bir üzüntüyle. Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul gibi bir şehirde yaşama fırsatı yakaladım. Türkiye'ye ve tüm insanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Gittiğim her yerde bana ilgi gösterdiniz, bana bir kralmışım gibi davrandınız. Bu iki yılda hayatım boyunca asla unutmayacağım harika insanlarla tanıştım. Takım arkadaşlarımı da unutmuyorum, mükemmel insanlardan kurulu bir grup, birçok dost. İki mükemmel yıl süren bir yolculuk oldu. Önümüzdeki yıllar için en iyisini diliyorum. Fenerbahçe'nin geleceğinin çok parlak olacağından hiçbir şüphem yok. Sizlerin desteğiyle Fenerbahçe hak ettiği yerlere en kısa zamanda dönecektir. Sonsuza kadar Fenerbahçe!” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler