"Son barutu kullanacağız"

28.04.2017 - 08:34 | Son Güncellenme: 28.04.2017 - 08:34

Kaleciler Volkan ve Ufuk ile stoper Yalçın Ayhan’ın cezalı olduğu yarı final ilk maçında Fenerbahçe’yle 2-2 berabere kalan Başakşehir’in hocası Abdullah Avcı, Fanatik'e özel değerlendirmelerde bulundu.

Hafta sonundaki Beşiktaş maçı için de iddialı mesajlar veren başarılı teknik adam, “Bunca yaşanandan sonra oynadığımız futbol bizim büyük mesafe kat ettiğimizi, artık büyük bir takım olduğumuzu gösteriyor” dedi. “Fenerbahçe 2-2’ye seviniyorsa bu bizim doğru yolda olduğumuz gösteriyor” diyerek sözlerine devam eden Avcı, “Son iki seneyi 4. bitirdik. Kupada yenilmeden yolumuza devam ediyoruz. Eksiklerimize rağmen iyi bir sonuç aldık. İkinci maçta finale çıkmak hedefimiz” açıklamasında bulundu.

‘Şampiyonlar Ligi’ni istiyoruz’

Son yaşanan sürecin artık kapanmasını istediklerini ifade eden Avcı, “Yaşadıklarımızdan dolayı özür diledik. Maç sonrası bu tür toplara girmek istemiyorum. Kamuoyu benim ne düşündüğümü bilir. Artık bu konunun kapanmasını istiyoruz” diye konuştu. Avcı, Beşiktaş maçıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Zor maç olacak. Beşiktaş’ı yenmek için son barutumuzu kullanacağız. Kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. Kazanırsak şampiyonluk yarışında var olduğumuzu göstereceğiz. Diğer sonuçlarda ise hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne gitmek olacak.” (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler