Son dakika: Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi

19.09.2022 - 18:52 | Son Güncellenme: 19.09.2022 - 23:28

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bugün bir motor kazası geçirdi. Hemen Liv Hospital Vadistanbul hastanesine kaldırılan Ilıcalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son dakika: Acun Ilıcalı trafik kazası geçirdi

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bugün bir motor kazası geçirdi. Hemen Liv Hospital Vadistanbul hastanesine kaldırılan Ilıcalı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun motosikletle ilerlediği sırada Sarıyer Kemerburgaz Caddesi’nde Recep K. idaresindeki 34 BJ 7850 plakalı hafif ticari aracın çarpması sonucu yere düşerek yaralandı. Sarıyer’de bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Acun Ilıcalı’nın kolunun kırıldığı, kızının ise hafif yaralandığı öğrenildi.

Daha önce de bariyerlere çarpmıştı

Acun Ilıcalı daha önce de kullandığı aracın arka lastiğinin patlaması sonucu bariyerlere çarpmıştı. Hava yastıklarının açılmasıyla birlikte Ilıcalı kazadan yara almadan kurtulmuştu.

Anne babasını kazada kaybetmişti

Acun Ilıcalı anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiş, kızının vücudunda da 18 kırık oluşmuştu.

Bu kazadan sonra yoğun bir travma geçirerek bir yıl boyunca evden çıkmayan Ilıcalı sonrasında eşinden de boşanmıştı.

Ali Koç, Ilıcalı’yı ziyaret etti

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı haberini alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Ilıcalı’yı hastanede ziyaret etti. Ali Koç’un yanı sıra oyuncu İbrahim Büyükak ve ünlü sunucu Hakan Ural da hastaneye gelerek, Acun Ilıcalı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler