Beşiktaş'ın yeni sportif direktörü Ceyhun Kazancı kimdir? Galatasaray Lisesi

13.01.2022 - 12:20 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 17:06

Son dakika Beşiktaş haberleri! Siyah beyazlı kulübün Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlenen basın toplantısında kulübün yeni sportif direktörün açıkladı.

Beşiktaş'ın yeni sportif direktörü Ceyhun Kazancı kimdir? Galatasaray Lisesi

AJANSSPOR - HABER

Ahmet Nur Çebi, takımın başında bulunan teknik direktör Önder Karaveli'nin sezon sonuna kadar takımın başında olacağının duyuralacağı basın toplantısında kulübün yeni sportif direktörünü de açıkladı. 

Yeni Sportif Direktör Ceyhun Kazancı oldu 

Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında Çebi, halihazırda Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ Genel Müdürü olarak kulüpte görev yapan Ceyhun Kazancı, siyah beyazlıların yeni sportif direktörü oldu.

22 yıllık kongre üyesi

22 yıllık Beşiktaş Kongre üyesi olan ve geçen yazdan bu yana kulüpte görev yapan Kazancı, futbol takımının yeniden yapılandırılmasından sorumlu olacak. Siyah beyazlıların başlattığı gençleştirme hamlesinin yürütücüsü olacak. 

İlgini Çekebilir
Dünya devinden Emirhan İlkhan'a kanca! İzlemeye geliyorlar...
Habere Git

Yeni teknik direktörün seçimini de yapacak

Kazancı, yeni teknik direktörün seçiminde de belirleyici olacak. Kazancı, takımın başına gelecek sezon genç ve başarıya ihtiyaç duyan yabancı bir teknik adam getirmeyi planlıyor.

Ceyhun Kazancı kimdir?

Beşiktaş'ın yeni sportif direktörü Ceyhun Kazancı, 2016 yılından Passolig Genel Müdürü olarak görev yaptı. Galatasaray Lisesi mezunu olan Kazancı, lisans eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.

Kazancı, 2011 yılında Procas Sportif Danışmanlık Menajerlik isimli şirkette çalışırken, 2012 yılında ise IMG Doğuş'ta stat ve arena projesinde direktörlük yaptı.

Ayrıca Kazancı Asset Sportif'te 1 yıl genel menajer asistanlığı görevini de yürütmüştür. 

Senin için hazırladığımız haberler