Son dakika | Beşiktaş'ta 1 koronavirüs vakası daha! Kulüp açıkladı...

08.01.2022 - 00:27 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 00:53

Beşiktaş'ta pozitif koronavirüs vakalarına Serdar Topraktepe de eklendi. Önder Karaveli'nin yokluğunda Rizespor maçına Akademi hocası Halim Okta ile çıkılacak.

Son dakika | Beşiktaş'ta 1 koronavirüs vakası daha! Kulüp açıkladı...

Katar'ın başkenti Doha'da Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, Süper Kupa dönüşünde koronavirüs vakaları ile sarsıldı. Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Önder Karaveli'nin ardından üst üste pozitif çıkan Covid-19 testleri açıklandı.

Rize maçına Akademi Hocası ile çıkılacak

Önder Karaveli'nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Çaykur Rizespor maçına Serdar Topraktepe önderliğinde çıkmayı planlayan Beşiktaş'a kötü haber geldi. Topraktepe'nin koronavirüs testinin, pozitif çıktığı açıklandı. Beşiktaş, 9 Ocak Pazar günü oynayacağı lig maçına Akademi Hocası Halim Okta ile çıkacak.

Kulüpten açıklama geldi

Beşiktaş, resmi internet sitesinde konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağımız müsabaka öncesinde Covid-19 PCR testi uygulanmış, yapılan test neticesinde Yardımcı Antrenörümüz Serdar Topraktepe’de pozitif bulguya rastlanmıştır. Topraktepe’nin takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır. Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında, 9 Ocak Pazar günü saat 19.00’da Çaykur Didi Stadı’nda Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maçta Futbol A Takımımızın başında, Teknik Sorumlu unvanıyla Futbol Akademimizin antrenörlerinden Halim Okta bulunacaktır." ifadeleri yer aldı.

3 hoca ve 6 oyuncu pozitif

Kara Kartal'da yarın 6 kişinin daha test sonucu belli olacak. Şu ana kadar teknik heyetten 3, futbolculardan ise 6 kişinin testi pozitif sonuçlandı. Koronavirüse yakalanan futbolculardan çoğunun as oyuncu olduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler