Fenerbahçe Bruma, Mauricio Lemos ve Filip Novak'a lisans çıkarmadı

10.09.2022 - 20:59 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 08:54

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe yeni transferlerden Bruma'ya lisans çıkarmadı. Sarı-Lacivertliler ayrıca Novak ve Lemos'un da lisansını çıkarmadı. Detaylar...

Fenerbahçe Bruma, Mauricio Lemos ve Filip Novak'a lisans çıkarmadı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de sezon başında PSV'den kiralık olarak takıma katılan Bruma önce Avrupa Ligi kadrosuna dahil edilmezken son olarakta Süper Lig kadrosuna dahil edilmedi. Bruma'nın yanı sıra takımda düşünülmeyen Mauricio Lemos ve Filip Novak'ın da Süper Lig lisansları çıkarılmadı. Detaylar...

''Süper Lig'de oynamayacaklar''

Fenerbahçe, üç oyuncunun tescili yapılmadınığı duyurdu. Sarı-Lacivertliler, ''Fenerbahçe, resmi hesabından yaptığı paylaşımda Armindo Bruma, Mauricio Lemos ve Filip Novak TFF’nin tescil listesine dahil edilmediğini duyurdu. Bu karar doğrultusunda adı geçen oyuncular, sezonun ilk yarısı boyunca Süper Lig maçlarında görev alamayacaklardır.'' açıklaması yapıldı.

Fenerbahçe ile 5 maçta görev aldı

Sezon başında takıma katılan Armindo Bruma, Sarı-Lacivertlilerle sadece 5 karşılaşmada görev alabildi. Bruma Süper Lig'de ise Ümraniyespor maçının son 27 dakikasında oyuna girdi. Avrupa elemelerinde ise  
Slovacko'ya karşı iki karşılaşmada görev alırken UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda ise Dinamo Kiev'e karşı iki karşılaşmada görev aldı.

 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den gönderildi yeni takımında golünü attı
Habere Git

Bruma, opsiyonlu transfer oldu

Fenerbahçe'de PSV ile yapılan 1 yıllık kiralık anlaşmasında satın alma opsiyonunun zorunlu olduğu bildirildi. Buna göre Portekizli futbolcu, gelecek sezon sonunda 4 milyon Euro karşılığında bonservisiyle alınacak. 27 yaşındaki oyuncuyla, 2022-23 sezonunun ardından ise 2+1 yıllık kontrat yapılacak.

Fenerbahçe'de kadroya dahil edilen yabancı futbolcular ise şöyle;

Osayi Samuel, Luan Peres, Szalai, Henrique, Alioski, Arao, Crespo, Zajc, Lincoln, Rossi, Valencia, Batshuayi, King, Joao Pedro.

.

12 oyuncu transfer edildi

Fenerbahçe yaz transfer dönemine damga vuran takımlar arasında yer aldı. Sarı Lacivertliler kadrosunu 12 futbolcu ile güçlendirdi. Fenerbahçe bu süreçte Luan Peres, Joao Pedro, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, Bruma, Lincoln Henrique, İrfan Can Eğribayat, Tiago Çukur, Johua King, Ezgjan Alioski ve Michy Batshuayi'yi renklerine bağladı. Fenerbahçe'de yeni transferler Tiago Çukur, Belçika ekibi FC Dender'e kiralandı.

Jesus, sakatlık var dedi

Bruma'yı UEFA kadrosuna dahil etmeyen Jorge Jesus konuyla ilgili olarak, "Bruma grup aşamasındaki listeye dahil edilmedi. Grupta 6 maç oynayacağız. Kendisinin 1 ay süren sakatlığı var. Sakat olduğu için grup aşamasında liste dışında bırakmaya karar verdik. Bruma belki bir sonraki turda listeye dahil olabilir." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler