Son resmi maçı 3 sene önce!

21.01.2020 - 11:23 | Son Güncellenme: 21.01.2020 - 11:23

Haydar Yılmaz'ı kiralık olarak Gaziantep'e gönderen Alanyaspor, Marafona'nın arkasına Cenk Gönen'i transfer etti. Resmi imzalar dün atılırken 31 yaşındaki file bekçisinin son dönemdeki form durumu soru işaretleri barındırıyor.

1 dakikası yok!

2017-18 sezonunun başında Malaga'nın yolunu tutan Cenk, burada geçirdiği iki sezon boyunca hiçbir resmi maçta süre almadı. İlk sezonunda zaman zaman kadroya giren Cenk, ikinci sezonunda ise bu fırsatı dahi bulamadı. Baldırından ve omzundan iki sakatlık yaşayan deneyimli file bekçisi bu sezon başında ise sözleşmesini tek taraflı olarak feshedip boşa çıkmıştı.

Son resmi maçı 3 sene önce!

Cenk Gönen'in oynadığı son resmi maç 4 Şubat 2017'deki Başakşehir - Galatasaray maçı. O dönem Muslera'nın yedeği olan Cenk sadece 8 kupa mücadelesinde forma giymişti.

En sürreal transfer!

Malaga yerel basını da Cenk Gönen transferinin kulübün tarihinin en sürreal transferi olduğuna vurgu yapıyor. Geçen sene yapılan bir haberde Cenk'in iyileşmesine rağmen çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü, özel aracının olmaması nedeniyle idmanlara taksiyle geldiği belirtildi.

İmza töreninde ne demişti?

Cenk Gönen dünkü imza töreninde yaptığı açıklamada, son zamanlarda forma şansı bulamadığını söylemiş, "Çok şükür sakatlığımı atlattım. Geçen sene şubat ayından itibaren Malaga ile idmanlarımı yaptım. Sezon başında kamp süreci de geçirdim. Alanyaspor ile yeniden başlayacak olan Türkiye maceram çok daha iyi olacak" ifadelerini kullanmıştı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler