"Son sözü Fatih Terim söyler"

22.03.2020 - 21:35 | Son Güncellenme: 22.03.2020 - 21:38

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Radamel Falcao, Fatih Terim ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi. Falcao, Terim'in otoriter yapısına vurgu yaptı ve daha önce çalıştığı bazı teknik adamlara da mesaj gönderdi.

"Son sözü Fatih Terim söyler"

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Radamel Falcao, sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Fatih Terim ile ilgili övgü dolu sözler kullandı. Kolombiyalı golcü, Terim'i överken eski teknik direktörlerine de göndermede bulundu. Falcao, hangi teknik adamı eleştirdi? İşte yanıtı...

Falcao'dan Fatih Terim övgüsü

Radamel Falcao, Fatih Terim'in hem tecrübesine hem de bildiklerini oyunculara yansıtma şeklinden övgüyle bahsetti. Bu yönüyle Terim'in farklı bir duruşu olduğunu ifade etti. 

Falcao: "Başarılı dönemlerimdeki antrenörleri hatırlattı"

Falcao, "Fatih Terim çok tecrübeli bir antrenör. Geçtiğimiz yıllarda çalıştığım farklı takımlardaki antrenörler tecrübelerini iyi bir şekilde kulübü ve oyunculara yansıtamıyordu. Fatih Terim bana başarılı olduğum dönemlerdeki antrenörleri hatırlattı" dedi. 

Terim'in otoriter yapısına dikkati çekti

Ayrıca Falcao, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in otoriter yapısını da dikkat çeken bir sözler dile getirdi.

"Son sözü söylüyor"

Golcü oyuncu, "Fatih Terim'in her durumda sorumluluğu alan bir yapısı var. Son sözü söyleyerek futbolcularla teknik adam arasında oluşan durumları belirliyor. Uzun süreli tecrübeye ve futbol bilgisine sahip bir isim. Kulüp adına birçok başarıya imza attı. Birlikte hedeflerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Falcao hangi teknik adamlarla çalıştı?

Radamel Falcao, daha önce Leonardo Jardim, Jose Mourinho, Guus Hiddink, Cladio Ranieri, Diego Simeone, Andre Villas-Boas ile çalıştı. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler