Soner Aydoğdu: "Çok kaliteli bir ekibe karşı oynadık"

22.12.2020 - 21:17 | Son Güncellenme: 22.12.2020 - 21:18

Süper Lig'de 14. hafta maçında Göztepe, deplasmanda Galatasaray ile karşılaştı. Telekom Stadı'nda oyananan maçta Göztepe, Emre Kılınç, Arda Turan ve Feghouli'nin gollerine engel olamayarak sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası Göztepeli oyuncu Soner Aydoğdu ve Atınç Nukan açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile Göztepe Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Henüz 4. dakikada Emre Kılınç'ın ve 12. dakikada Arda Turan'ın golüyle geriye düşen Göztepe, 14. dakikada Soner ile farkı bire indirdi. İlk yarısı 2-1 Galatasaray lehine biterken, ikinci yarıda da Göztepe, Feghouli'nin golüne engel olamadı ve karşılaşmayı 3-1 mağlup tamamladı. Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan 29 yaşındaki Göztepeli futbolcu Soner Aydoğdu, son haftaki performansların iyi olduğunu ancak Galatasaray karşısında istenileni yapamadıklarını ifade etti.

Soner Aydoğdu "Güzel yaptığımız işler vardı yenilmiyorduk. Üst üste maçlar kazanıyorduk. Son maçlarda bunu başaramıyoruz. Maçta kötü başladık ve 2-0 geriye düştük benim golümle ortak olduk. İkinci yarının başında pozisyonları kaçırdık, beraberliği yakalayabilirdik. Üzgünüz ama üzgünlüğümüz bugün sürecek. Karagümrük maçına odaklanıp galibiyetler almak istiyoruz. Çok kaliteli bir ekibe karşı oynadık. 2-0'dan geri dönemk zor. Yakalayabilirdik ama olmadı" değerlendirmesinde bulundu.

"3-4 günde bir maç oynamak kolay değil"

Göztepe'nin defans oyuncusu Atınç Nukan ise "İki tane erken golle geriye düştük. Galatasaray'a karşı 2-0 geriye düşüp tepki koymak kolay değil ama 15'ten 70'e kadaqr iyi onynadık. 2 ve 3. golü atacak fırsatlar da yakaladık ama kaçırdık. Burada eşitliği yakalamak kolay değil ama elimizden geleni yaptık. En kısa zamanda toparlanıp eski günlerimize geri döneceğüiz. Kendimize ekstra dikkat edip maçlara en iyi şekilde hazırlanmalıyız. 3-4 günde bir maç oynamak kolay değil ama en iyi şekilde hazırlanmalıyız" ifadelerini kullandı.


Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler