"Sörloth kesinlikle bize yardım edecek bir oyuncu"

05.09.2020 - 23:11 | Son Güncellenme: 05.09.2020 - 23:14

Son dakika Trabzonspor transger haberi... Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann Alexander Sörloth hakkında konuştu. Sörloth Leipzig'e transfer olacak mı? Julian Nagelsmann ne dedi? İşte transferin detayları...

"Sörloth kesinlikle bize yardım edecek bir oyuncu"

Nagelsmann, Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Sörloth ile ilgili açıklama yaptı.

Bild'e konuşan Leipzig Teknik Direktörü Nagelsmann, "Sörloth kesinlikle bize yardım edecek bir oyuncu. Geçen sezon çok gol attı. Bu bunu Bundesliga'da tekrarlayabilirse harika olur" ifadesini kullandı.

Genç teknik adam diğer adaylara da bakacaklarını vurgularken, "Diğer adaylara da bakacağımızdan eminiz ama orada 50 kişi yok. Bu nedenle, böyle bir transferin mevcut koşullar altında bir veya iki Euro daha pahalı olacağını hesaba katmalıyız" dedi.

Öte yandan Bild'de çıkan haberde; Trabzonspor'un 24 yaşındaki golcüyü transfer etmek isteyen Leipzig'den 20 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli talep ettiği belirtilmişti.

Geçen sezon ağları 24 kez havalandırarak Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Alexander Sörloth, 49 resmi maça çıkarken; 33 gol 11 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler