Sörloth'un menajeri açıkladı! Beşiktaş ve Trabzonspor...

22.05.2021 - 18:26 | Son Güncellenme: 22.05.2021 - 18:30

Almanya'da Leipzig forması giyen Alexander Sörloth'un menajerinden transfer açıklaması geldi. Beşiktaş ve Trabzonspor teklif yaptı mı? İşte gelişmeler ve detaylar...

Sörloth'un menajeri açıkladı! Beşiktaş ve Trabzonspor...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla 24 golle gol kralı olan Alexander Sörloth daha sonra Alman ekibi Leipzig'e transfer olarak kariyerinde yeni bir sayfa açmıştı. Menajeri, transferde adı Trabzonspor ve Beşiktaş ile anılan Norveçli golcü hakkında açıklamalar yaptı. Sörloth, Türkiye'ye dönecek mi? Yanıtı ve detaylar haberde...

Sörloth'un menajerinden Türkiye açıklaması

Alexander Sörloth'un menajeri Morten Wivestad, golcü futbolcuya birçok teklif geldiğini ifade etti. Habertürk TV'ye konuşan Wivestad futbolcunun transferdeki önceliğini de anlattı.

"Önceliği Leipzig'de kalmak"

Morten Wivestad, "Alexander Sörloth başlangıçta sıkıntı yaşasa da Bundesliga'ya alıştı. Birçok teklif var ama önceliği Leipzig'de kalmak. Nagelsmann sonrası Jesse Marsch ile çalışmayı çok istiyor. Yeni hocasıyla görüşmeden bir karar alması mümkün değil" ifadelerini kullandı. 

"Sadece Türkiye'den değil, Almana ve İspanya'dan da teklifler var"

Morten Wivestad oyuncusuna sadece Türkiye'den değil Almanya ve İspanya'dan da teklifler olduğunu söyledi. Alexander Sörloth, RB Leipzig'de geçen ilk sezonunda 36 maça çıkarken, takımına 6 gol, 3 asistlik katkı yapmıştı.

Almanlar ne yazmıştı?

Kicker'de yer alan habere göre; Leipzig, yaklaşık 20 milyon Euro yatırım yapılarak transfer edilen futbolcuya iyi bir teklif gelirse satma kararı aldı. Taraftarlar, sezon içinde golcü futbolcuyu performansını beğenmediği için sertçe eleştirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler