Sosa: "Bu takım muhteşem bir iş yaptı, daha iyisini de yapabilir"

30.09.2019 - 00:34 | Son Güncellenme: 30.09.2019 - 00:34

Trabzonspor'un kaptanı Sosa, Beşiktaş maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Sosa'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İnsanların bize güvenmeleri ve inanmaları gerektiğini söylemeye çalıştım. Bu takım muhteşem bir iş yaptı, daha iyisini de yapabilir. Bugün taraftarımızı mutlu etmemiz gerekiyordu. Onları mutlu etmek için oynadık. Futbolun bunlar en güzel anları. Böyle zafer anlarını ailenizle paylaşınca çok mutlu oluyorsunuz. Golden sonra menajerimi, eşimi, kızlarımı ve arkadaşlarımı işaret ettim. Golü onlara armağan ettim.

Bugün galibiyete ihtiyacımız vardı, kedimize güveniyorduk ve kazandık. Bir süredir kazanamıyorduk ve istenen sonuçları alamıyorduk. Taraftarımızı memnun edemiyorduk ancak bugün kazanmayı başardık ve istediğimizi aldık. Böyle mutlu anları ailenizle paylaşmak futbolun en güzel anları. Tanrıya şükürler olsun iki meleğim var. Onların tribünde olmaları beni ayrıca mutlu ediyor.

Sözleşme ile ilgili soruya Sosa, "Trabzonspor beni istediği sürece boş mukaveleye imza atmaya hazırım." açıklaması yaptı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler