Sosa İstanbul'da

19.08.2020 - 19:44 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 19:46

Fenerbahçe, yeni transferi Jose Sosa'ya kavuşmak için saatleri sayıyor. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Sosa, İstanbul'a ne zaman gelecek?

Sosa İstanbul'da

AJANSSPOR-HABER

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor ile yola devam etmeyen ve tercihini Fenerbahçe'den yana kullanan Arjantinli oyuncu, İstanbul'a geldi.

Sosa, Acun Ilıcalı'nın uçağıyla geldi

Fenerbahçe ile el sıkışan Sosa'yı taşıyan özel uçak İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Futbolcu, Fenerbahçeliliğiyle bilinen ünlü televizyoncu/yapımcı Acun Ilıcalı'nın özel uçağıyla İstanbul'a geldi.

Novak ile Sosa, Fenerbahçe'de buluşmuş olacak

Jose Sosa, geçen sezon Trabzonspor forması giyen ve bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olan 2. futbolcu olacak. Hatırlanacağı gibi Filip Novak da Trabzonspor'dan ayrılmış ve Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 

Sosa ile 2 yıllık sözleşme

Fenerbahçe, Jose Sosa ile 2 yıllık sözleşme yapacak. Futbolcu, yakın çevresine transferle ilgili durumun bu hafta içinde netleşeceğini söylemişti. 

Sosa, geçen sezon Trabzonspor'da kaç gol attı?

Jose Sosa, Trabzonspor'da geride bıraktığımız sezonda 36 maçta 3088 dakika süre aldı ve 10 gol 8 asistlik performans sergiledi.

Sosa'nın en parlak dönemi Beşiktaş'taydı...

Sosa daha önce Milan, Beşiktaş, Atletico Madrid, Metalist, Napoli ve Bayern Münih formaları giydi. Tecrübeli isim, kariyerindeki en parlak dönemi 36 maçta 8 gol 13 asistlik performans sergilediği Beşiktaş'ta geçirmişti.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jose Sosa'nın kariyeri

Trabzonspor ile sözleşmesi biten Jose Ernesto Sosa Fenerbahçe ile 2 yıılık anlaşmaya vardı.

Arjantinli yıldızı Türkiye Beşiktaş forması ile izleme fırsatı bulurken Sosa şu ana kadar oynadığı kulüplerde 491 maça çıkarken

64 gol 100 asist yaptı. Gelin Sosa'nın kariyerini yakından inceleyelim.Futbola Estudiantes formasıyla futbol hayatına başlayan Sosa başarılı performansının ardından 2007 yılında Bayern Münih'e 9 milyon euro'ya transfer oldu.
2009 yılında eski takımı Estudiantes'e kiralanan Sosa daha sonra 3 milyon Euro'ya Napoli'nin yolunu tuttu.
Kariyerinde Metalist Kharkiv, Atletico Madrid ve Beşiktaş formaları giyen Sosa en iyi sezonlarından birini de siyah-beyazlı kulüpte geçirdi.

Sosa Türkiye'deki Beşiktaş döneminden sonra 7.5 milyon Euro'ya İtalyan devi Milan'a transfer oldu.
İtayla'da beklentilerin altında kalan Sosa 2017 yılında Trabzonspor'un yolunu tuttu.
Kardeniz ekibinden sonra Sosa bir kez daha İstanbul'a geldi ama bu sefer Fenerbahçe için. 35 yaşındaki yıldız bakalım nasıl bir performas sergileyecek.

Senin için hazırladığımız haberler