Sosa'dan kaptanlık yorumu! River - Boca derbisi için neler dedi?

26.11.2018 - 01:38 | Son Güncellenme: 26.11.2018 - 01:38

Trabzonspor'da kaptan olarak sahaya çıkan Jose Sosa, 2-1'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Kaptanlık benim için çok büyük bir mutluluk ve sorumluluk. Bunun bilincinde olarak sahaya çıktım ve elimizden geleni yapmaya çalıştık. Sahada çok iyi bir takım vardı. Sonuçtan dolayı çok mutluyuz. Futbol böyle bir oyun. Çok fazla fırsatımız vardı. Maçı farklı da kazanabilirdik ancak golü kalemizde gördükten sonra rakibimize çok fazla pozisyon verdik. Hatalarımızı da görmemiz gerekiyor.

Bireysel olarak düşünmüyorum. Önemli olan takımın kazanması. Bireysel olarak ne yaparsanız yapın takımınız kazanmazsa mutlu olmanız imkansız. Takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Önceliğim bireysel hedefler değil, takımın kazanması.

Ben de tüm insanlar gibi River Plate-Boca Juniors maçını bekliyorum. Benim için çok anlamlı bir maç. Bizim maçımızın sonucundan sonra böyle bir maçı beklemek keyifli. River Plate ve Boca bu sene inanılmaz bir performans gösteriyorlar. Bu maçı heyecanla bekliyorum."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler