Şota Arveladze: "50'ye 50 pozisyonlarda hakem bırakabilirdi ama bırakmadı"

20.12.2023 - 22:39 | Son Güncellenme: 20.12.2023 - 23:32

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Fatih Karagümrük'ün deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu maç sonrası teknik direktör Şota Arveladze açıklamalarda bulundu.

Şota Arveladze: "50'ye 50 pozisyonlarda hakem bırakabilirdi ama bırakmadı"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Fatih Karagümrük'ün deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu maç sonrası teknik direktör Şota Arveladze açıklamalarda bulundu.

"Buradan bugün 1 puan alabilirdik"

İyi bir maç çıkardıklarını söyleyen Şota, "Bence iyi bir oyun oldu. Çok defansif oynamadık. Galatasaray'ın bu kalitesi, daha fazla hücuma gider. Ama biz buradan bugün 1 puan alabilirdik. Ama sonuçta 1-0 yenildik. Futbolda en önemlisi gelecek maç. Bunu artık geride bırakacağız. 

"Bu atmosferi yaşamak herkes için çok güzel bir şey"

Tüm konsantrasyonumuz gelecek maçta olacak. Güzel bir şey. Bu atmosferi yaşamak herkes için çok güzel bir şey. Gelen takım, hocalar, futbolcular da zevk alıyor. Bu zevk için futbol oynanıyor. Galibiyet alamasak da zevk aldım tabii ki bu atmosferde olmaktan.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk, Angelino ve transfer için tarih verdi!
Habere Git

"50'ye 50 pozisyonlarda hakem bırakabilirdi ama bırakmadı"

Daha fazla yapabiliriz. Kolay değil gol atmak. Net 2-3 tane pozisyon var. Bir tane de gol attık. Serdar dokunmasaydı galiba gol oluyordu. Birkaç pozisyonu da bitiremedik. Ama ayakta kaldık. Galatasaray'a baskı da yaptık. 50'ye 50 pozisyonlarda hakem bırakabilirdi ama bırakmadı. Ama oluyor bazen" dedi. 

"Kaos zamanında gittim, kaosta geldim"

Gürcü teknik adam, 8 yıl aradan sonra döndüğü Süper Lig'de son dönemde yaşanan olayların sorulması üzerine, "Kaos zamanında gittim, kaosta geldim. Zamanlamam çok iyi. Kendimi tebrik ediyorum. Bu ülke daha iyisini hak ediyor. Bence yaşamak ve top oynamak için inanılmaz güzel bir ülke. Güzel statlar ve atmosferler var. Büyük futbolcular gelip oynuyor. Şampiyonlar Ligi oynuyoruz. Manchester United geliyor. Yarın öbür gün belki çeyrek final olur, UEFA Avrupa Ligi kupası olur. Biz biraz daha bu olmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

"Bu takım Manchester United'ı yendi. Bayern Münih'i yeniyordu"

Galatasaray'ın iyi bir kadroya sahip olduğunu aktaran Şota Arveladze, "Bu takım Manchester United'ı yendi. Bayern Münih'i yeniyordu. Avrupa'da en iyi oynayan kadro. Kolay değil. Biz maçın içinde kaldık, kopmadık. Kalecinin birkaç tane iyi kurtarışı vardı. Çalışacağız. İnşallah daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler